Stinn brakke på klubbåpning

Bortimot 70 barn og unge fylte gamleskolen Lyngdal da den nye ungdomsklubben i Flesberg åpnet dørene fredag kveld.
Stig Odenrud
Publisert 11.05.2012 kl. 22:29 Oppdatert 19.09.2013 kl. 13:46

Tips en venn på e-post:Sjampis fra høye glass, høytidelig åpning og tale, selvfølgelig med snorklipping av ordføreren, og lang kø med ungdommer før dørene åpnet. Jo da, i Flesberg og Lyngdal spesielt vet de hvordan de skal trakke ungdommen ut av godstolen.

SE OGSÅ: MANGE BILDER FRA ÅPNINGEN

Nyåpning

I en årrekke har klubben holdt til i lokaler på Stemningsmogen. Digre lokaler, altfor digre skal vi tro entusiastene i spissen for klubben.

Med fredagens premiere og knallåpning i de gamle skolelokalene i Lyngdal har de unge fått et mer intimt og inndelt lokale der de kan slå ut håret.

Norges billigste

For 30 kroner slipper du inn dørene. I ett hjørne finner du en rekke spill, et lydanlegg med tilhørende basshøyttalere som sørger for at det dirrer som aldri før i gulvet på den gamle gymsalen, en kiosk med et større utvalg en noen gang. Til overmål blir sjokoladen og de andre varene i kiosken som ut for en lavere pris enn det de kjøper inn for. Her er det dugnadsånden som rår.

Fra kjøkkenet sørger FAU-representanter, foreldre og andre ildsjeler av den litt eldre garde for at duften av hjemmelaget pizza er bedre og mer fristende enn fra noe kjøkken i Italia. Den spesielle hamburgeren som serveres bare i denne klubben frister også mange.

Les mer i e-avis og papiravis neste uke.

Les mer om:  Kultur  Livsstil  Ung  Nyheter 

På forsiden nå