Ap-veteran Ragnar Christiansen er død

Handelsminister Per Kleppe og finansminister Ragnar Christiansen  (t.h.) i stortingssalen før  stortingsmøtet  hvor statsminister Trygve Bratteli kunngjør  at han på vegne av regjeringen vil levere sin avskjedssøknad, som følge av  resultatet av EF-avstemningen.

Handelsminister Per Kleppe og finansminister Ragnar Christiansen (t.h.) i stortingssalen før stortingsmøtet hvor statsminister Trygve Bratteli kunngjør at han på vegne av regjeringen vil levere sin avskjedssøknad, som følge av resultatet av EF-avstemningen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Christiansen var Buskeruds største politiker i moderne tid, sier tidligere partisekretær i Arbeiderpartiet, Martin Kolberg.

DEL

(Drammens Tidende) Tidligere statsråd og stortingsrepresentant Ragnar Christiansen er død, 96 år gammel. Han var både finansminister og samferdselsminister på 70-tallet.

Ragnar Christiansen var innvalgt på Stortinget for Buskerud fra 1958 til 1977. Han var finansminister i Trygve Brattelis regjering 1971 til 1972 og samferdselsminister i Odvar Nordlis regjering fra 1976 til 1978.

Før han ble valgt inn på Stortinget, var han ordfører i Nedre Eiker fra 1955 til 1957 og etter årene på Stortinget ble han fylkesmann i Buskerud fra 1980 til 1988.

– Christiansen var Buskeruds største politiker i moderne tid. Han har satt spor etter seg som stortingsmann, statsråd og fylkesmann. Vi minnes ham med følsomhet og ære, sier stortingsrepresentant og tidligere partisekretær i Arbeiderpartiet, Martin Kolberg, til NTB.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.