Gå til sidens hovedinnhold

Åpen dag i Kongsgårdmoen skolekorps

Innsendt

Onsdag ble det gjennomført åpen dag i Kongsgårdmoen skolekorps. Tidligere på dagen hadde noen av korpsets medlemmer hatt rekrutteringskonserter på Wennersborg og Kongsgårdmoen skole sammen med dirigentene og flere lærere fra kulturskolen. Det var ikke til hinder for å gjennomføre konsert nummer fem på kvelden for de frammøtte som ville vite mer om hvordan det er å være med i korps, å spille og drille. Rekruttene, som begynte i fjor, fikk også vist seg fram for første gang, da det ikke har vært andre konserter på grunn av pandemien. Drillerne hadde rigget seg til ute på fotballbanen i finværet. De viste fram både drilling og de flotte konkurransekjolene.

Det var en flott gjeng som kom og fokuset var delt. Noen var mest interessert i drill, noen var interessert i instrumenter og noen var interessert i alt. Vi håper flere av dem vil være med i korpset fra høsten av, og vi skal stå klare med instrumenter og drillstaver, og hjelp til å få time i kulturskolen, som står for instrumentopplæringen.

Det er plass til flere og hadde du ikke anledning til å møte på åpen dag, er det fortsatt mulighet til å bli med. Bare ta kontakt på facebook eller mail kongsgardmoen@gmail.com, så ordner vi det.

Det er også mulig å se de nye filmene til korpset på Youtube under Kongsgardmoen skolekorps.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.