Gå til sidens hovedinnhold

Åpen dag i Kongsgårdmoen Skolekorps

Artikkelen er over 1 år gammel
Innsendt

Onsdag 26. August er det åpen dag for alle som er nysgjerrig på å begynne i korps, til å se og høre hvordan det er å spille/drille i Kongsgårdmoen skolekorps. Vi er det lille korpset hvor det er samarbeid på tvers av alder og kjønn, og det er et godt miljø blant både barn og voksne. På åpen dag, kan foresatte få svar på alt de lurer på om å være korpsforeldre og finne ut at det er ikke så farlig som noen tror. Sjekk gjerne ut litt om korpset på hjemmesiden, Facebook eller se filmene som barna selv har laget og som ligger på YouTube.

På grunn av koronaen, blir årets Åpen dag litt annerledes enn tidligere. I stedet for å prøve korpsinstrumenter, vil alle frammøtte barn får et instrument til odel og eie, og kanskje blir det samspill for dem som vil. Alle som melder seg inn denne dagen får en velkomstgave.

Korpset samarbeider med Kongsberg kulturskole og individuell instrumentopplæring vil bli gitt av høyt utdannede instruktører derfra. Korpsets profesjonelle og dyktige dirigenter er også ansatt på kulturskolen.

På grunn av kapasitet, tar korpset inn kun et begrenset antall drillere i år, men musikanter av alle slag fra 3. klasse og oppover, har vi plass til i det «Lille korpset med det store hjertet».

Kommentarer til denne saken