Det var påmeldt 230 deltakere fra 20 klubber fra Bodø i nord til Kristinasand og Stavanger i sør til lørdagens 830-cup i judo i Kongsberghallen, noe som ville vært en betydelig økning fra tidligere år.

Onsdag kveld bestemte styret i BK judo seg for å avlyse cupen.

- Vi får se om det er mulig å arrangere denne til høsten, sier Hans Engebretsen i BK-judo.

Avlyser all håndball

Styreleder Christoffer Leander i Skrim håndball bredde postet dette innlegget onsdag kveld:

Styret i Skrim håndball bredde har nå avholdt et ekstraordinært styremøte i forbindelse med situasjonen rundt og utviklingen av COVID-19 viruset (Coronaviruset).Som sikkert alle har fått med seg så blir det stadig satt inn strenger tiltak over hele landet og vi har derfor kommet frem til følgende;

- Av hensyn til våre spillere og lagledelse ser vi det ikke som forsvarlig å gjennomføre Quart-cup og/ eller andre planlagte cuper.Innbetalt deltakeravgift vil bli refundert til de som har betalt.

- Sesongavslutning vil ikke bli arrangert i år.

- Alle planlagte spiller, -lag og foreldremøter skal avlyses.

- All regional kampaktivitet er avlyst med umiddelbar virkning.

- Inntil videre kan treninger gjennomføres så lenge utøverne er friske og symptomfri, men dette må være opp til de foresatte selv å vurdere. Er man i tvil skal ikke barnet sendes på trening!

Vi vil komme med oppdateringer fortløpende.

Foreløpig som planlagt

Når det gjelder Skrim håndball elite, blir serien avviklet som planlagt.

Skrims håndballdamer har to kamper igjen, borte mot Grane i Arendal 18. mars og hjemme mo Rælingen 22. mars.

Hockeysesongen over

KIF følger retningslinjer og anbefalinger gitt fra NIHF som i dag har bestemt seg for å avlyse resten av kampene sesongen 19/20.

Kampene avlyses med umiddelbar virkning, og omfatter samtlige lag i KIF ishockey.

Dette er en konklusjon som er tatt med bakgrunn i dagens situasjon med smittefare av Corona-viruset, hvor NIHF ønsker å sette de helsemessige hensynene foran gjennomføring av aktivitet.

I denne uoversiktlige og utfordrende situasjonen ønsker vi heller ikke å utsette våre aktive og foresatte for dilemmaet om å gjennomføre kampaktivitet der hvor reiseaktivitet og nærkontakt må påregnes.