Blant annet måtte en bryllupsfeiring i Kongsberg få beskjed om roe volumet noe ned.

– Vi fikk melding ti på ett natt til søndag om at en bryllupsfeiring var litt vel høylytt. De fikk beskjed om å sette ned musikken og lukke vinduene. Og da kunne i grunnen festen fortsette, sier politibetjent Kristian Bergan hos Kongsberg-politiet til Laagendalsposten.

Men det var andre ting som også skjedde det siste døgnet.

* Kl. 18: Politiet fikk melding om musikk som ble «spilt høyt for hele nabolaget» i Kongsberg. På grunn av det tidlige tidspunktet ble det ikke foretatt noe fra politiet i denne forbindelse.

* Kl. 19.15: Tre ungdommer hadde blitt observert på taket på Wennersborg skole.

– To av dem fikk streng beskjed om å holde seg unna taket i fremtiden, den siste personen løp fra stedet, sier Bergan.

* Kl. 21.00: En dame på Skollenborg meldte at hun hadde fått frastjålet fire dekk fra gårdsplassen. Hun skulle anmelde saken.

* Kl. 21.37: En person ble anmeldt for kjøring i utmark i Nore og Uvdal. Dette skjedde ved Krossvassbu, langt inne i Hardangervidda nasjonalpark. Politiet vil, i år som i fjor, ha tilstedeværelse på vidda i forbindelse med reinsjakta. Jakta starter mandag og varer til 30. september.

* Kl. 02.10: Et rådyr ble meldt påkjørt i Korbuveien. Rådyret løp videre og bilen ble ikke skadet. Viltnemnda ble varslet.

* Kl. 03.25: Politiet fikk inn melding om det nok en gang var samlet mange ungdommer ved Raumyr skole og at melder mente det var brudd på natteroen.