– Begrensningene finnes kun i eget hode – mulighetene likeså

KOMMER TIL VEGGLI: 
Foredragsholder og gullmedaljevinner Cato Zahl Pedersen kommer til Veggli 3.mars for å holde foredrag  for næringsliv og lokalbefolkning. Foto: Privat

KOMMER TIL VEGGLI: Foredragsholder og gullmedaljevinner Cato Zahl Pedersen kommer til Veggli 3.mars for å holde foredrag  for næringsliv og lokalbefolkning. Foto: Privat

Foredragsholder og gullmedaljevinner Cato Zahl Pedersen kommer til Veggli 3. mars for å holde foredrag for næringsliv og lokalbefolkning.

DEL

Foredraget har tittelen «Begrensningene finnes kun i eget hode – mulighetene likeså»

Cato Zahl Pedersen har vunnet 13 gullmedaljer fra Paralympics.

Prosjektleder for innovasjonskraft, Kristine P. Nørstebø håper så mange som mulig tar seg tid til å komme denne kvelden.

– Har vi invitert Cato til Veggli Vertshus for å inspirere oss til å utfordre våre egne begrensninger og gripe flere av mulighetene. Nå håper jeg kommuner og næringsliv, vennegjenger og andre tar seg tid til litt påfyll i hverdagen, sier Nørstebø.

Hva er Innovasjonskraft?

  • Prosjektet Innovasjonskraft ledes av Buskerud Næringshage og er et samarbeid med Modum Næringsråd, Sigdal Utvikling, Norefjell Destinasjon, Rollag 2020 og Nore og Uvdal Næringsselskap, Regionrådet for Midt-Buskerud.
  • Prosjektet er støttet av Viken fylkeskommune og Innovasjon Norge. Målet er å skape innovasjonskultur og utvikling i næringslivet i Midt-Buskerud og Numedal.
  • I 2020 skal det gjennomføres 4 inspirasjonskvelder med ulike temaer i både Midt-Buskerud og Numedal. Foredraget med Cato Zahl Pedersen er årets første.

LES OGSÅ:Artikkeltags