Jeg i min enkle tankegang skjønner ikke hvorfor eierne av Stortorvet er fornøyd med at Biltema ikke får etablere seg i Kongsberg.

Jeg i min enkelhet tror at det vil skape mer liv i sentrum. Se for dere en dag et sted f. eks. lenger opp i Numedal, der far i huset gjerne skulle ha vært på Biltema og mor i huset vil helst en tur på Stortorvet for å kikke/shoppe i butikkene der. Avtalen blir at far tar turen på Biltema og mor på Stortorvet, møteplassen når far er ferdig med sitt blir Stortorvet, for da har sikkert mor mange poser som skal være med hjem. Men før turen går hjemover igjen så må jo også far en runde for å kikke og til slutt så blir kaffe/lunsjen/middagen spist på Stortorvet.

Dette skaper liv i sentrum.

For vi som er for Biltema på Kongsberg vi ønsker heller ikke et dødt sentrum, vi ønsker ikke at butikkene på Stortorvet/gatene i byene skal flytte noen andre steder. Vi ønsker oss bare et Biltema som er her, så vi ikke trenger å reise ut av byen for å legge igjen pengene våres et annet sted slik som det er nå.

Jeg forstår ikke hvorfor det blir spådd et dødt sentrum hvis Biltema får etablere seg på Kongsberg. Kan noen gi meg en god forklaring?

Vi snakker Biltema, ikke et nytt kjøpesenter med forskjellige butikker.