Blefjell og manglende løypekjøring

MANGLENDE SKILØYPER PÅ BLEFJELL: Lørdag 21. mars hadde ikke skiløypene på Blefjell blitt kjørt opp. Det reagerer Olav Høva Næss på.

MANGLENDE SKILØYPER PÅ BLEFJELL: Lørdag 21. mars hadde ikke skiløypene på Blefjell blitt kjørt opp. Det reagerer Olav Høva Næss på. Foto:

Av
DEL

MeningerLørdag dro vi til Ble (Buen) for å komme oss litt vekk fra «Korona-modusen». Vi var ikke de eneste som hadde tenkt tanken. Har sjelden sett så mange folk der, og bra er det! Mange hadde sikkert fulgt oppfordringen fra Kongsberg kommunes kriseledelse om å komme seg ut og gå på ski eller beina. Det er ganske sikkert det beste vi kan gjøre for Folkehelsa i disse tider.

Forholdene burde derfor i størst mulig grad legges til rette for en best mulig opplevelse.

Vi ble derfor ganske forundra over at det ikke var kjørt løyper.

Tror normalt ikke vi har vondt av å gå litt isete og «skranglete spor», men akkurat nå i disse tider hadde jeg nok forventa at det var kjørt opp ferske spor for å gi folk den optimale opplevelsen- ikke minst for de yngste av oss som det var veldig mange av på Ble i går. I og med at føret var spesielt skarpt så vi flere som hadde problemer med å holde seg på beina på det ujevne underlaget. Eventuelt skadede personer som må bringes ned fra fjellet, er vel ikke akkurat det vårt hardt belasta helsevesen trenger nå.

For øvrig var det en fantastisk dag på fjellet!


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags