Gå til sidens hovedinnhold

Bli med i TenSing!

Innsendt

Tirsdag 24. august starter TenSing-koret SingIt opp igjen med øvelser etter sommeren. Korgruppa består av ungdommer i alderen 13 til 19 år, og er åpent for alle på ungdomsskolen og videregående som er glad i å synge og ha det moro.

Koret øver på Menighetssenteret hver tirsdag mellom kl. 19 og kl. 21, og reportoaret består av alt fra poplåter til gospel.

- Vi er en del av Norges KFUK-KFUM, sier diakon og enhetsleder Inger-Johanne Frogh, og nevner ogå at gruppa blir invitert til og kan delta på ulike arrangementer i regi av KFUK-KFUM i Buskerud og nasjonalt, i tillegg til alt de finner på her i Kongsberg.

- Vi arrangerer konserter, drar på turer og deltar på gudstjenester i kirken for å nevne noe, fortsetter Frogh.

Koret har også et eget styre bestående av ungdommene i gruppa og dirigenter fra egne rekker. Dette er en del av måten man driver ungdomsarbeid på i KFUK-KFUM. I tillegg kan man også ha sin konfirmanttid i TenSing, så arbeidet er også en del av Kongsberg og Jondalen menighet sitt trosopplæringsarbeid.

Vi starter opp igjen nå, og har plass til mange flere medlemmer, sier Inger-Johanne. Første øvelse bruker vi til å bli godt kjent med de som er nye. Dette bruker vi også tid på når vi har miljøkvelder og drar på helgeturer. Alle som vil er hjertelig velkommen!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.