Brann i madrass på soverommet

LUFTES: Klokken 15.25 ble det meldt om røykutvikling fra en enebolig i Svene. Da brannvesenet ankom stedet viste det seg å være brann i en madrass på soverommet. Brannen ble slukket og boligen luftes ut. Ingen personer kom til skade i brannen.

LUFTES: Klokken 15.25 ble det meldt om røykutvikling fra en enebolig i Svene. Da brannvesenet ankom stedet viste det seg å være brann i en madrass på soverommet. Brannen ble slukket og boligen luftes ut. Ingen personer kom til skade i brannen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Klokken 15.25 melder Sør-Øst 110 på Twitter at de rykket ut til melding om røykutvikling fra en enebolig i Svene, Vestsida.

DEL

Klokken 15.30 kunne Sør-Øst 110, brannvesenet melde om at de var fremmed på stedet. Politi og ambulanse er på vei.

Klokken 15.45 melder Politiet i Sør-Øst at det skal dreie seg om en brann/røykutvikling fra en madrass på et soverom i en enebolig i Svene.

Beboer stoppet brannen fra å spre seg

Odd Geir Alme, Utrykningsleder i politiet forteller til Laagendalsposten at ingen personer skal ha kommet til skade i brannen.

Det var huseier selv som meldte ifra til brannvesenet da han oppdaget brannen.

– Mannen som bor her forhindret brannen i å spre seg videre. Da mannen kom hjem fra et erend, oppdaget han  at tykk røyk kom sivende ut fra huset. Han har vært rådsnar og lukket alle vinduer og dører, og dermed forhindret brannen fra å spre seg, fra soverommet og videre i huset, forklarer Alme til Laagendalsposten.

Brannvesenet opplyser om at brannen trolig har umlet en stund, derav den tykke røyken.

Flere brannmannskaper er nå på stedet og lufter ut boligen.

LES OGSÅ:

Artikkeltags