Hytter til under én million

På litt over 1.100 meters høyde befinner denne hytta seg på Imingfjell i Uvdal. Prisantydning er 990.000 kroner.

På litt over 1.100 meters høyde befinner denne hytta seg på Imingfjell i Uvdal. Prisantydning er 990.000 kroner. (Foto: )

Av

Er du på hyttejakt, men har begrenset med penger? I Kongsberg og Numedal er det mange hytter til salgs som ikke koster skjorta.

DEL
<div id='netboard-1'> <script> googletag.cmd.push(function() { googletag.display('netboard-1'); }); </script> </div>

Les Laagendalsposten i en hel måned for KUN 1 kr!

Vi har tatt en titt på hva slags alternativer som finnes av hytter med prisantydning under kr. 1.000.000 i Kongsberg, Flesberg, Rollag eller Nore og Uvdal. I skrivende stund er det 42 forskjellige hytter å velge blant i denne prisklassen (Finn.no).

Hvis du senker litt på kravene og vei helt til hytta, strøm og vann ikke er livsviktig, er mulighetene mange. Buskerud er for tiden det fylket i landet som har flest fritidsboliger til salgs.

Mange hytteeiere benytter påsken til å ha visning. Om du er en av dem som drømmer om egen hytte har du i løpet av påsken mulighet til å få med deg flere visninger i Kongsberg og Numedal. I påsken er det visning på fire ulike hytter til under én million kroner.

Jondalen/Liatoppen

Rimeligste alternativ (med visning i påsken) er en hytte som ligger i området opp mot Liatoppen på Blefjell. Prisantydningen er på 745.000 kroner. Hytta ligger ca. 500 m.o.h., har et boareal på 54 kvm og er bygget i 1970. Visning Langfredag og Påskeaften.

Fagerfjell

Litt lenger nord finner vi et annet hyttealternativ. I nærheten av Blåberg kafé og dagligvare på Blefjell selges en hytte på 46 kvm som er bygget i 1969. Hytta har tre soverom og en prisantydning på 900.000 kroner. Visning Langfredag.

Blestølen

Hytta på Blestølen har samme prisantydning som forrige, altså 900.000 kroner. Hytta er bygget i 1975, er på 46 kvm og har to soverom. Visning Langfredag.

Veggli

Denne hytta er beliggende på Vegglifjell/Vorset. Prisantydningen er 950.000 kroner for hytta som inneholder tre soverom. Byggeår er ikke oppgitt. Visning Påskeaften og 1. påskedag.

<div id='outstreamvideo'> <script> googletag.cmd.push(function() { googletag.display('outstreamvideo'); }); </script> </div>

Imingfjell

Denne hytta på Imingfjell ligger på vel 1.100 meters høyde med utsikt mot Sønstevann og innover Hardangervidda. På sommeren er det ikke mer enn 50-100 meter å gå til hytta fra veien. Vinterstid, derimot, må du belage deg på en 2,5 km gåtur. (Det er ikke fellesvisning på denne hytta i påsken).

Sjekk ut hvilke fritidsboliger som til enhver tid er til salgs i Kongsberg og Numedal!

Artikkeltags