Hytter til under én million

På litt over 1.100 meters høyde befinner denne hytta seg på Imingfjell i Uvdal. Prisantydning er 990.000 kroner.

På litt over 1.100 meters høyde befinner denne hytta seg på Imingfjell i Uvdal. Prisantydning er 990.000 kroner. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Er du på hyttejakt, men har begrenset med penger? I Kongsberg og Numedal er det mange hytter til salgs som ikke koster skjorta.

DEL

Vi har tatt en titt på hva slags alternativer som finnes av hytter med prisantydning under kr. 1.000.000 i Kongsberg, Flesberg, Rollag eller Nore og Uvdal. I skrivende stund er det 42 forskjellige hytter å velge blant i denne prisklassen (Finn.no).

Hvis du senker litt på kravene og vei helt til hytta, strøm og vann ikke er livsviktig, er mulighetene mange. Buskerud er for tiden det fylket i landet som har flest fritidsboliger til salgs.

Mange hytteeiere benytter påsken til å ha visning. Om du er en av dem som drømmer om egen hytte har du i løpet av påsken mulighet til å få med deg flere visninger i Kongsberg og Numedal. I påsken er det visning på fire ulike hytter til under én million kroner.

Jondalen/Liatoppen

hytte

Rimeligste alternativ (med visning i påsken) er en hytte som ligger i området opp mot Liatoppen på Blefjell. Prisantydningen er på 745.000 kroner. Hytta ligger ca. 500 m.o.h., har et boareal på 54 kvm og er bygget i 1970. Visning Langfredag og Påskeaften.

Fagerfjell

hytte

Litt lenger nord finner vi et annet hyttealternativ. I nærheten av Blåberg kafé og dagligvare på Blefjell selges en hytte på 46 kvm som er bygget i 1969. Hytta har tre soverom og en prisantydning på 900.000 kroner. Visning Langfredag.

Blestølen

hytte

Hytta på Blestølen har samme prisantydning som forrige, altså 900.000 kroner. Hytta er bygget i 1975, er på 46 kvm og har to soverom. Visning Langfredag.

Veggli

hytte

Denne hytta er beliggende på Vegglifjell/Vorset. Prisantydningen er 950.000 kroner for hytta som inneholder tre soverom. Byggeår er ikke oppgitt. Visning Påskeaften og 1. påskedag.

Imingfjell

hytte

Denne hytta på Imingfjell ligger på vel 1.100 meters høyde med utsikt mot Sønstevann og innover Hardangervidda. På sommeren er det ikke mer enn 50-100 meter å gå til hytta fra veien. Vinterstid, derimot, må du belage deg på en 2,5 km gåtur. (Det er ikke fellesvisning på denne hytta i påsken).

Sjekk ut hvilke fritidsboliger som til enhver tid er til salgs i Kongsberg og Numedal!

Artikkeltags