Dere skal sørge for at hunden har det bra, får stell, kos og omsorg, mat og rikelig med mosjon. Dette går stort sett greit, men så er det som hver hund etterlater seg, som jeg ikke skjønner at dere ikke håndterer og at det blir et problem.

For det må jo være et problem for en del av dere hundeeiere ettersom dere ikke plukker opp dritten etter deres egne hunder.

Dette skjer jo hvert år, når smelter snøen og store klaser med dritt dukker opp av snøen, vet man da ikke at: " det som gjems i snø kommer opp i tø?"

Jeg bor på Hindtåsen og her ligger det masse dritt langs med veien. Dette er et boligområdet med barn som leker og vi har en akebakke her.

På toppen av akebakken der, ligger det masse etterlatenskaper etter våre kjæledyr. Hva er det med de av dere hundeeiere som ikke orker å bøye dere ned å ta opp dritten etter deres egen hund ? Orker dere virkelig å ha hund?

Her jeg bor er det mange flinke hundeeiere, og en hundeeier her oppfordrer andre hundeeiere til å ta med ekstra pose når de gikk tur og ta med en ekstra drittpose hjem. Dette skulle ikke være nødvendig tenker jeg, men for en flott tanke og bra initiativ!

Ta dere en tur inn mot idylliske Kjennerudvannet, der ligger det møkk i møkk på sykkelstien og veien. Og det er ikke bare små hunder som har lagt fra seg sitt fornødne.

Jeg sier, skjerp dere, dere uansvarlige hundeeiere. Dere ødelegger for de som, som en selvfølge tar opp møkka etter sine kjæledyr.

Jeg hadde et innlegg om dette i fjor i LP også, da rundt Kjennerudvannet, men det virker ikke som alle tar slike innlegg innover seg , for de fortsetter å la dritten ligge etter sine hunder.

Verst er jo de som har pose, tar opp dritten, og kaster det ned på bakken igjen.

Det finnes så mange flinke hundeeiere, og det er så synd at noen skal ødelegge for disse.

Til opplysning, jeg elsker hunder og har hatt hund i alle år, men liker ikke uansvarlige hundeeiere.