Kl. 01.55 i natt måtte politiet bortvise en mann i 40 årene fra Kongsberg sentrum for resten av natten. Han var beruset og til sjenanse. Senere på kvelden ble han innbrakt til arresten i Drammen. 

– Han var tidligere på kvelden blitt bortvist fra sentrum, men kom tilbake i halv tre tiden, sier politiførstebetjent, Ståle Sjølie.

Heller ikke da ville han forlate sentrum

 – Han ble innbrakt til arresten i Drammen da han ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Han ble også anmeldt for å ikke ha etterkommet pålegg fra politiet, sier Sjølie. 

Stoppet sjåfør som kjørte i ruspåvirket tilstand

Ikke lenge etter på stanset en annen politipatrulje en bil på Nymoen kl. 03.04 etter tips fra publikum om at vedkommende kjørte i påvirket tilstand.

– Politiet får stoppet bilen, og han blåses til over lovlig verdi, sier Sjølie. 

Føreren av bilen, en mann i 40 årene var beruset. Utåndingsprøven viste at mannen hadde en promille på 0,75, og mannen han blitt avhørt. Han er erkjente forholdet og samtykket i førerkortbeslag. 

– De fleste har holdt seg hjemme

Selv om det har vært flere hendelser i løpet av natta kan politiet fortelle at det har vært relativt stille og rolig.

– Det har vært relativt lite folk ute. Det har vært ganske vått, fuktig og tåkete, og de fleste har holdt seg hjemme. Det har ikke vært så mange ute på byen, men vært en stille og rolig kveld, forteller Sjølie.