Bolig totalskadd etter brann i Rollag

Foto:

Nødetater rykket til en adresse i Rollag etter melding om brann i en bolig fredag kveld. Foreløpig ukjent årsak.

DEL

– Huset er ubeboelig. Det kan tyde på at det er totalskadd, forteller operasjonsleder Jarle Hopperstad til NTB ved 23-tiden fredag.

Operasjonsleder Arild Alfheim forteller til Lp på morgenkvisten lørdag at de var på åstedet omkring fire timer, og at de gjorde seg ferdig ved midnatt.

– Brannårsaken er foreløpig ukjent. Politiet oppretter sak. Nå vil det bli videre etterforskning og kriminaltekniske undersøkelser som forhåpentligvis vil avdekke årsaken, sier Alfheim.

Politiet i Sør-Øst meldte klokken 22:45 fredag at det ikke var spredningsfare, at brannen skal være under kontroll, og at etterslukking pågår.

Politiet fikk melding fra brannvesenet like før klokken 20. Kort tid senere var brannmannskaper i full gang med å få kontroll på brannen. Den skal ha startet i et loft i en bolig i Ramsrudvegen i Rollag kommune.

Klokken 21:30 informerte oppdragsleder Iselin Bekken ved politiet i Sør-Øst at røykdykkere var inne i boligen, og at de ikke hadde kontroll på brannen: – Det er full fyr på loftet. Brannmannskapene har foreløpig ikke kontroll, sa hun.

Politiet opplyser at det var én person som befant seg i huset da det begynte å brenne. Mannen skal ha fått i seg noe røyk, og ble derfor sjekket av ambulansepersonell. Det skal imidlertid ikke være alvorlig personskade.

Artikkeltags