Butikkjeden «Normal» på vei til Stortorvet

NY BUTIKK PÅ VEI: Butikkjeden «NORMAL» på vei til Stortorvet

NY BUTIKK PÅ VEI: Butikkjeden «NORMAL» på vei til Stortorvet Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Butikkjeden «Normal» på vei til Stortorvet.

DEL

Kjeden lover stor åpningsfest.

– Når dørene åpnes blir det en kjempestor åpningsfest. Kundene kan se fram til massevis av goodiebags, konkurranser og ikke minst: Verdens beste hjemmelagde suppe, forklarer Jesper Brandt i en pressemelding. Brandt er en av de norske samarbeidspartnere til Normal.

Normal flytter inn i de gamle lokalene til Norli.

Billigkonsept

Normals konsept er å «selge helt normale varer til unormalt lave priser». Butikkjeden har 52 butikker rundt om i hele Norge.

Butikken fører merkevarer innenfor kategorier som husholdning, personlig pleie, dyremat, skrive- og kontorartikler, helsekost, drikkevarer, kosmetikk, husholdningsartikler samt en lang rekke basisvarer til kjøkken og baderom.

Normal åpnet sin første danske butikk i april 2013. I dag består kjeden av 90 butikker lokalisert i Danmark, 59 i Norge, 30 i Sverige og 3 i Nederland.

Stortorvet-butikker på flyttefot

I 2019 skal det gjøres flere endringer på 2007-delen av Stortorvet. En skillevegg mellom gamle Gullfunn skal utvide og det gamle lokalet !Solid-lokalet skal rives. Også butikken Narvesen skal få splitter nye lokaler. Norli flytter fra dagens lokaler og blir nærmeste nabo til butikken Clas Ohlson.

LES OGSÅ:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken