Velkommen til Byggmagasinet i Kongsberg

DEL

Våren er høytid for oppussing. Så snart snøen forsvinner er nordmenn i full gang med oppussing – både ute og inne. Den norske vinteren setter tydelig sitt preg på utearealene, og med lysere dager er det lett å se skavankene. Det kan være en slitt veranda, skitne vegger, løse lister og oppskrapede gulv.

Ønsker du å gi bolig eller uteområder en ansiktsløftning, er du slett ikke alene! Flertallet av nordmenn setter nemlig i gang med oppussing så snart været tillater det.

Byggmagasinet i Kongsberg presenterer ulike firmaer og deres særegenheter samt noen av tjenestene de tilbyr. Dette er solide firmaer med lokal forankring, og som er stolte av å bidra til oppbyggingen av Kongsberg og omegn.

Fra gamle bygg som skal rehabiliteres til laftet stabbur til topp moderne hytte. Tømrerne hos Henrik Fretheim AS er ekstremt nøye og strekker seg langt for å levere prosjekter til avtalt tid. Totalentreprenøren satser også sterkt på rekruttering – og ønsker flere medarbeidere!

Langs Uvdalsvegen i Uvdal ligger en velkjent bygning hvor Uvdal Snekker & Maskin AS har holdt hus siden 1976. Butikken er blitt et landemerke og sørger for jernvarer, hytteutstyr og hageredskaper til både fastboende og hytteeiere.

I over 20 år har NBBO Byggtek AS bidratt til å gjøre styrehverdagen enklere for boligselskap. De er spesialister på prosjekt- og byggeledelse i forbindelse med rehabilitering og nybygg. Nå tar selskapet ett steg videre og satser sterkere på prosjekter for private utbyggere.

Det er over 20 år siden Stian Weseth begynte å jobbe med glass. Hverdagen består av energiglass, rekkverk, dekorglass, dusjvegger og kundeservice. Weseth Glass har lang erfaring og bred kompetanse innen glassfaget, både når det gjelder dagens moderne løsninger og mer tradisjonelt håndverk.

Felles for bedriftene er at de er opptatt av det lokale, service og stolte av faget sitt. De bistår deg i prosessen og kommer gjerne med gode råd og tips som gir den beste løsning – uansett om prosjektet er lite eller stort.

Vi håper du får glede av magasinet og at du vil støtte opp om det lokale næringslivet!

Katharina Wiig, innholdsskribent, Amedia SMB


Artikkeltags