Gå til sidens hovedinnhold

Cathrine slipper ny musikk i dag

Artikkelen er over 1 år gammel

Duoen Indigorado bestående av Cathrine Witzøe fra Kongsberg og samboer Ola Borglin, slipper ny musikk. Første smakebit heter Walking og byr på storslått melankoli.

– Vår nye singel «Walking», er en del av vårt album «Find back», som vi planlegger å slippe våren 2020, forteller Cathrine Witzøe.

Du kan høre «Walking», og andre Indigorado-produksjoner på strømmetjenesten Spotify, her.

Duoen har nylig flyttet fra Kongsberg, til Leksand i Sverige. De jobber nå med det som skal bli debutalbumet.

De opptrer også i en prisbelønt musikkvideo til sin egen utgivelse «The old man».

Særegen sound

Indigorado har spilt, turnert og gitt ut musikk siden 2012. De har vært å høre med backing av flere musikere og de har også imponert lokale konsertgjengere.

Den nye singelutgivelsen – nummer fem siden 2015 -heter «Walking». Låten begynner forsiktig med gitar og vokal, men vokser seg større og større. Det låter distinkt som Indigorado.

På sin nettside, skriver de at sangene handler om «life, love and a longing to belong», noe som høres kulere ut på engelsk, enn hva undertegnede klarer å oversette det til. Men så synger de også på engelsk.

Vokalist

Sjangermessig er det ikke lett å plassere dem. Det anes vibber fra de store country- og viserock-stemmene fra USA på tidlig 70-tall, slike som Dolly, Joni og Buffy, for å nevne noen.

Cathrine synger med sjel. Hennes helt særegne vokal står ikke tilbake fra noen av de ovennevnte. De velregisserte gitarbaserte melodiene som kjennetegner duoen, løftes opp av glitrende studioproduksjoner med flere dyktige gjestemusikere.

Indigorado uten å skjemmes kan gå i krigen med dette materialet.

Mer om Indigorado og deres samarbeidspartnere på nettstedet deres.

Les også:

Kommentarer til denne saken