Nå er det klart at Cirkus Blunck kommer til Kongsberg Musikkteater 22. januar 2021. Det var 590 forhåndssolgte billetter til showet, så interessen for artisten er stor.

Det er Aller Media som arrangerer forestillingen.

De kom torsdag med denne informasjonen:

«Helsedirektoratet vedtok 11.03.20 at alle arrangementer med over 500 deltakere ikke gjennomføres, vedtak etter smittevernloven § 4–1. Dette er en ekstraordinær situasjon og vi som produsenter er pliktige til å følge vedtaket.

For deg som har kjøpt billett til forestillingen Cirkus Blunck på Kongsberg Musikkteater 12.03.20 betyr det at forestillingen ikke spilles. Billetter blir dessverre ikke refundert, men vi ønsker og jobber mot at alle forestillinger som nå er utsatt, skal settes opp igjen på et senere tidspunkt slik at du får sett showet uten ekstra kostnad. Forestillingen blir satt opp igjen fredag 22. januar 2021.

Vi beklager sterkt de ulempene dette medfører for deg, men i en slik situasjon må vi følge de retningslinjer vi er pålagt. Vi oppfordrer til å følge Kulturhusets nettsider for mer informasjon».

Per Gustavsen i musikkteatret opplyser at billettene som allerede er kjøpt, er gyldig, slik at billettkjøperne ikke trenger å foreta seg noe.

Det er også klart at showet med Bjørnov og Sunde, som også er utsolgt, blir flyttet til 1. november.

LES FLERE SAKER OM KORONA HER.