Når noen inviterer til et 3 timers «Zumba-party in pink» og får 70 hofter til å rulle i teknologibyen Kongsberg, må jeg gi min far rett i at veldig mye er mulig med gedigen innsats. Jeg var en av de som var med og tar særlig med meg to ting fra begivenheten. For det første var det fornøyelig å være sammen med så mange, så lenge i en gymsal preget av bevegelsesglede, smil og mer eller mindre koordinert forflytning av kropp til musikk. Jeg anbefaler det sterkt. Det andre jeg tar med meg var pågangsmotet, initiativet, utholdenheten og gjennomføringsevnen som resulterte i denne festen.

Så takk til Gracia Frandsen og Karsten Dam Frandsen som samlet Zumba-instruktører de kjenner for å få dette til. Blant annet kom Jennifer Hildebrand og Steve Beodt som skulle til Miami dagen etter og danse for Shakira. Det gir et hint om hvilke kapasiteter vi snakker om. Takk til Sense som sto bak og satset samlet, selv om det lenge var få påmeldte. De visste at dette kunne bli bra.

På Kartens overarm står det: Be fabulous, or be forgotten. Mentaliteten kom til uttrykk på festen. I ukene etterpå, har tatoveringen vekket både latter, beundring og fått futt i flere av oss på jobben. Med gedigen innsats, kan det hende vi klarer å utrette fabelaktige ting. Og de gangene vi prøver hardt og ikke lykkes, kan vi jo bare glemme det og prøve igjen.