- På med danseskoene igjen

PARDANS: Leikarringen og Kongsberg Trekkspillklubb arrangerer dansefest på Lågdalsmuseet onsdag 30. oktober. Bildet er fra forrige dansemønstring.

PARDANS: Leikarringen og Kongsberg Trekkspillklubb arrangerer dansefest på Lågdalsmuseet onsdag 30. oktober. Bildet er fra forrige dansemønstring. Foto:

Onsdag er det klart for ny dansefest på Lågdalsmuseet. I april kom det over hundre som ble med på dansen.

DEL

Leikarringen, som er arrangør, tror på minst like mange denne gang. I løpet av fire kveldstimer kan folk svinge seg til musikk av mange slag.

– Ja, vi kan by på både gammeldans, bygdedans, tango og swing. Forrige gang var de fleste med på det meste. Det er bare å få på seg danseskoene, oppfordrer Aud Drotningsvik fra Leikarringen.

Leikarringen arrangerer dansemønstringen sammen Kongsberg Trekkspillklubb. Flere grupper fra klubben står på scenen denne kvelden. Blant dem deler av vinnerlaget under Landsfestivalen i gammeldansmusikk. Runar Hannevold leder dette laget nå. Kenneth de Gala kommer også og sørger for bygdedansen.

Det er Juvenes, Ingar Vaskinn, Evetyrblanding, Boltitten, Kenneth de Gala, C-orkesteret og Toraderlaget som bidrar musikalsk gjennom kvelden.

Det er god plass på dansegulvet på Lågdalsmuseet, så de danseglade kan virkelig utfolde seg.

– Og om noen trenger en pust i bakken, fins det råd for både mat og drikke. Vi har åpen kiosk hele kvelden, så her kan folk fylle på etter behov, understreker Aud Drotningsvik.


LES OGSÅ:

– Det har gleder folk med mye mer enn spilling

Kjersti (49) ble med som 14-åring og har siden holdt koken

Tre gutter til topps for første gang

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags