↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

958 78 091

Besøksadresse

Wigants vei 12
3610 KONGSBERG
  1. Beskrivelse

TRENGER DU TAKSTMANN? Ta kontakt med oss i dag!

Her har vi jobbet som tømrere og byggmestere i mange år. Vi er en sertifisert bedrift som tar sikkerhet og kvalitet på alvor. Våre profesjonelle byggmestere sørger for at din jobb blir utført til avtalt tid og avtalt pris.

Våre tjenester
Hos Byggmester Håvard Jensen AS treffer du erfarne byggmestere som leverer håndverk av høy kvalitet. Snakk med oss om både små og store byggmester-oppdrag, fra bygging av nye hus til oppussingen av kjøkkenet. Vi påtar oss:

  • Tømrerarbeid
  • Restaurering
  • Byggrenovasjon
  • Påbygg
  • Oppussing
  • Spesialtilpasninger


Når du velger byggmester-tjenester fra oss kan du være trygg på at vi leverer høy kvalitet på både materialer og arbeid. Like betryggende er det også å vite at vi leverer til avtalt tid og til avtalt pris.

Våre fagfolk
Alle våre fagfolk er kvalifiserte byggmestere. De vil gjøre sitt ytterste for at din idé blir til virkelighet, og at du får et resultat som varer.
En byggmester kjenner sine materialer og sine verktøy. Byggmesteren kan derfor hjelpe til allerede i planleggingsfasen, slik at du får det beste resultatet hver gang. Vi vil anbefale materialer etter hvilke bruksområder de får, og ofte har du mange valgmuligheter her.
Snakk med oss om alle dine prosjekter som krever byggmester i Kongsberg, og vi vil med glede komme med gode råd og et godt pristilbud.

Alt innen byggrenovasjon i Kongsberg
Fra store byggeprosjekter til mindre oppussingsjobber - Byggmester Håvard Jensen AS stiller med ekspertisen du trenger for et vellykket resultat som varer. Våre kunder sier vi er seriøse og profesjonelle. Spør oss gjerne om referanser.

Bygg- og tømrerarbeid
Byggmester Håvard Jensen AS utfører det meste innen tømrerarbeid. Snakk med oss om riving, oppsetting av vegger, påbygg, legging av gulv, skifte av kledning og mye mer. Kort sagt: Har du behov for tømrer kan vi hjelpe til med de fleste oppdrag. Ingen oppdrag er for små eller for store.

Byggrenovasjon
Enten det er snakk om restaurering av kontorer, offentlige bygg som skoler og sykehjem eller private eiendommer, er vi en svært seriøs aktør med de rette kvalifikasjonene. Snakk med oss om alt innen byggrenovasjon i Kongsberg og omegn, og bli en fornøyd kunde du også!

Spesialtilpasninger
Av og til finner man ikke noe som passer i byggevarebutikkene. Da kan vi hjelpe til med spesialtilpasninger. Vi kan for eksempel lage skap under trapperom slik at plassen kan utnyttes til lagring. Hva med din egen, skreddersydde garderobeløsning som passer perfekt på det arealet du har til rådighet? Eller en smart og funksjonell løsning på vaskerommet? Ta kontakt for en hyggelig prat.

Godkjenninger og sertifiseringer