↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

23 21 31 00

Besøksadresse

Industriveien 1
3610 KONGSBERG
  1. Beskrivelse

VELKOMMEN TIL OSS!

Vi holder til i Industriveien 1 på Gomsrud og vi er ditt lokale NAF Senter på Kongsberg. Er du ikke medlem? Meld deg inn i dag.

Timebestilling av NAF-tester og EU-kontroll:

Gå til våre bestillingssider eller ring 08505

NAF Kjøpstest: Denne testen er tilpasset deg som skal kjøpe bruktbil og ønsker å få kyndige råd og veiledning i forkant av kjøpet. Utfører du denne testen før avtalen undertegnes, får du en vurdering av bilens tilstand og rådgivning om kjøpet ut ifra tilstand, salgsvilkår og prisforlangende.

NAF Salgsstest: Salgstesten omfatter en fullstendig test av bilen med tanke på å utferdige en tilstandsrapport som gir et sikrere salg og et tryggere kjøp for den nye eieren. Et godt utgangspunkt for best mulig pris. Tar du en salgstest kan du legge ut bilen for salg på finn.no med NAF-logo i salgsannonsen.

NAF Garantiutløpstest: Garantiutløpstesten bruker du når nybil - eller bruktbilgaranti er i ferd med å løpe ut. Testen gir dokumentasjon av bilens tilstand og er et godt grunnlag for å fremme et garantikrav mot produsent eller forhandler. Her kan du spare deg for uforutsette utgifter.

NAF Driftstest: Testen tar sikte på å kartlegge bilens tilstand, spesielt med tankte på sikkerhet og fremtidlig vedlikehold. Dette er en grundig kontroll av motor, drivverk og understell. Du vil få en testrapport som dokumenterer resultatene av testen, og du vil få råd om hva som bør repareres og om videre vedlikehold av bilen, slik at du er sikret et trygt og økonomisk bilhold.