↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

32 73 11 15

Besøksadresse

Dyrmyrgata 14C
3611 KONGSBERG
  1. Beskrivelse

NEMUS Kongsberg er en tverrfaglig klinikk som tilbyr kiropraktikk, fysioterapi, akupunktur, massasje og ernæringfysiolog. Vi har som mål og tilby pasienten et komplett behandlingsopplegg. Alle har forskjellige mål og vi vil gjøre alt vi kan for å tilrettelegge for den enkeltes behov. Derfor ser vi viktigheten av å kunne tilby akuttbehandling, men også gi råd og veiledning om egen helse, veilede i øvelser og trening så den enkelte har et bedre utgangspunkt til å møte hverdagens utfordringer.

For mange kan det være en utfordring å vite hvilken behandling som er rett for dem, det vil vi hjelpe deg med, og gjennom de rettigheter vi har som kiropraktor, kan vi henvise videre til annen spisskompetanse/utredning når vi ser det er nødvendig (MR, CT, Røntgen, legespesialist, sykemelde etc.)

Du skal være trygg på at når du kommer til Skolegata kiropraktikk så skal du få den beste behandlingen for akkurat ditt problem.

Faglig oppdateret
Alle som arbeider på klinikken vil holde seg faglig oppdatert og jevnlig kursing sørger for at pasienten får en kunnskapsbasert tilnærming. Dette er en garanti for pasienten som er sikret en mest mulig effektiv behandling.

Behandlingstilbud
Ved Skolegata kiropraktikk tilbyr vi tverrfaglig behandling hvor vi fokuserer på helheten til den enkelte. Vi tilbyr behandling hos kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør, massasje og bedriftsavtaler. Vi holder også foredrag for bedrifter, helsepersonell, idrettslag og nye pasienter hvor vi vektlegger ulike problemstillinger i muskel-skjelettsystemet, trening, kosthold, forebygging og helse generelt. Foredragene tilpasses målgruppen.

  • Kiropraktor
  • Fysioterapeut
  • Akupunktur
  • Massasje
  • Idrettskiropraktikk
  • Gravide
  • Barn
  • Spesialsåler
  • Graston technique®


Det betyr at vi behandler plager i hele kroppen og ikke utelukkende korsrygg/nakke som mange tror. Plager i muskel-skjelettapparatet kan oppstå i alle aldre, så vi tar imot alle.

Kort ventetid og individuelt tilpasset behandling gir kortere behandlingsforløp. Noe som fører til økt funskjonsevne og bedre livskvalietet til deg som pasient.

Klinikken ligger som den alltid har gjort i Skolegata, midt i sentrum av Kongsberg. Hvis du har spørsmål eller ønsker time, ring 32 73 11 15.

https://www.facebook.com/nemus.helse/