↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

992 28 004

Besøksadresse

Bevergrendveien 240
3614 KONGSBERG
  1. Beskrivelse

 

Din symaskinforhandler på Kongsberg!
Jeg forhandler Janome og Baby Lock symaskiner , jeg er opptatt av kvalitet og funksjonalitet.
 
Jeg har mål om å skaffe deg den symaskinen du vil trives best med og som vil gi deg mest syglede og kos. Jeg bruker symaskiner i daglig produksjon og har sydd med de aller fleste symaskinene jeg selger! God kvalitet gir syglede!
 
Kvalitetsgaranti.
Vi gir 5 års garanti på symaskiner. Angrer du på kjøpet på symaskinen bestilt hos oss, kan den returneres tilbake i samme stand som ved levering, samt orginal emballasje innen 14 dager. Betalt sum vil da tilbakebetales av oss.
 
Serviceverksted.
Vi har eget serviceverksted hvor du kan levere din maskin, om det skulle være noe!
 
Jeg selger også alt av tilbehør og ekstrautstyr til maskinene. Hos oss får du også sytilbehør. Stoffer, materialpakker og ikke minst tilbud om ulike sykurs.
 
Kaklekær:
Kakleklær er unike klær til voksene og barn. Kakleklærne er komfortable, myke og gode å bevege seg i! Jeg er glad i friske og glade farger. Stoffene jeg bruker er myke og gode, gjerne godt brukte.
Av basis-stoffer bruker jeg mye strechvelour og ullfilt! Stoffene som preger plaggene er gjerne retro stoffer fra 70 tallet og da går det mye i gamle sengetøy og gardiner. Jeg elsker fargene og blomstrende herligheter fra den tida!
 
Jeg syr og legger ut klær for salg i nettbutikk og tar gjerne i mot besøk hjemme i Bevergrenda.
Tar også i mot bestillinger på ditt spesielle og personlige Kakleplagg.