↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

957 53 000

Besøksadresse

Nymoens torg 9
3611 KONGSBERG
  1. Beskrivelse

Velkommen til Tannlege Brusell.

Det er viktig for oss at vi blir kjent med deg som ny pasient, og at du blir kjent med oss. Den første behandlingstimen, som vi har satt av god tid til, er helt smertefri.
Vi bruker digitalt røntgen for å skaffe oss en oversikt over forholdene i munnen din. Det er også viktig for oss å høre hva du ønsker og hvorfor du kommer til oss.

Etter besøket, når du har gått, bruker vi også tid på å gå gjennom de bilder og funn vi har gjort. Er det noe vi er usikre på konsulterer vi  kolleger i vårt nettverk for å få råd. Kostnadene ved det første besøket er ca 850,-.
Vi prøver og være optimalt effektive - og i de fleste fall har vi mulighet å gå i gang med behandlinga ved første besøk, hvis du ønsker.

Vi tilbyr nå 20% studentrabatt!

Vi tilbyr:

  • tannbleking
  • porselensfasetter
  • protetikk

Vår oppgave er å gi råd, ikke å bestemme. Ut fra våre anbefalinger, og informasjon, er det opp til pasienten å bestemme hva han/hun ønsker.
Vi snakker "norsk", og bruker minst mulig fremmedord, så pasienten forstår det vi snakker om. I tillegg hører vi alltid på det pasienten har å si.
Faglig sett holder vi oss oppdatert via kurs og litteratur. Vedrørende utstyr har vi stadig nytt til prøving og satser kun på det beste.
Vi samarbeider tett med erfarne tannteknikere og henviser til spesialister vid behov.