↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

982 63 803

Besøksadresse

Karschesgate 3
3611 KONGSBERG
  1. Beskrivelse

Elite Service Partner AS er representert over hele landet, og kanskje kjenner du en av de over 2500 ansatte der. Det som i etableringsåret var et lite èn-mannsforetak på Høvik ved grensen til Oslo, er blitt til en av de desidert største servicebedriftene i Norge.

Selskapet har sunn økonomi, moderne maskin- og bilpark samt eget moppe- og mattevaskeri. Det er fremdeles renhold som er kjernevirksomheten, men selskapet er i de senere årene også blitt en betydelig aktør innen områdene eiendomsservice, facility management, kantinetjenester og betonggulvsliping. Selskapets forskjellige tjenester leveres til så vel offentlig virksomhet, som til privat næringsliv.

Facility Management

Elite Service Partner AS tilbyr også et totalkonsept innen servicerelaterte tjenester Facility Management (FM-tjenester).

Vårt tjenestespekter spenner fra drifts- og servicetjenester til forvaltning og leietagerrådgivning.

Vi er i stadig utvikling for å utvide og forbedre vårt servicetilbud for at du som kunde skal få en bedre arbeidsdag og kan føle trygghet på at alle våre tjenester blir levert av en høy kvalitet og servicegrad.

Våre FM-tjenester omfatter blant annet:

Renhold, vaktmestertjenester, utendørsarbeider, prosjektledelse, resepsjonstjenester, logistikk, møteromservice, personal kantine og møtemat, helpdesk.

 

Elite Service Partner AS Vi holder hva vi lover!

Våre verdier

Vår visjon

Verdiplakat

 

V Gjennom VERDISKAPNING går vi effektivt og trygt framover.

E Vi viser ENGASJEMENT ved ikke å la noe stå i veien for handling.

R Gjennom RESPEKT utvikler vi hverandre.

D DIALOG standarden for utvikling, erfaring og trygghet.

I Vi viser INTEGRITET ved alltid å gjøre det som er rett.

 

Hvorfor velge Elite Service Partner AS?

Fordi du da får en total serviceløsning, slik at du kan konsentrere deg om egne oppgaver.

Fordi vi er en miljøbedrift som er bevisste på hva vi bruker av kjemi og utstyr, slik at dette skal ha positiv innvirkning på ditt innemiljø.

Fordi vi tar service seriøst. Ved å la våre uniformerte servicemedarbeidere være synlige for dine kunder, vil dette forsterke din bedrifts omdømme.

Fordi vi garanterer 100% utførelse av avtalte serviceoppgaver! Elite Service Partner AS har en stor servicestab og topp moderne IKT systemer som gjør dette mulig.

Fordi du som kunde får en fast kontaktperson å forholde deg til, som jevnlig vil befare ditt areal for å kvalitetssikre at serviceoppgavene er utført på en tilfredsstillende måte. Du kan også få tilsendt kvalitetsrapporter som dokumenterer vårt kontinuerlige arbeid for å sikre topp kvalitet.