↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

23 21 31 00

Besøksadresse

Industriveien 1
3610 KONGSBERG
  1. Beskrivelse

VELKOMMEN TIL OSS!

Vi holder til i Industriveien 1 på Gomsrud og vi er ditt lokale NAF Senter på Kongsberg. 

Timebestilling av NAF-tester og EU-kontroll:
Bestill tiden som passer for deg på naf.no eller ring tlf. 08505 så hjelper vi deg.

Vi hjelper deg blant annet med:

NAF Test når du skal kjøpe bruktbil
NAF Test ved kjøp er tilpasset deg som skal kjøpe bruktbil og ønsker å få kyndige råd og veiledning i forkant av kjøpet. Klagesaker ifm bruktbilkjøp dominerer både hos NAF og Forbrukerrådet. Vi anbefaler derfor å teste bruktbilen før du kjøper, slik at du gjør en tryggere bilhandel. Testen gir deg en grundig dokumentasjon av bilen tekniske tilstand og rådgivning. Vi hjelper også med en vurdering av prisen. 

NAF Test når du skal selge bil
NAF Test ved salg er en grundig test av bilen med tanke på å dokumentere bilens tekniske tilstand. Som selger har du opplysningsplikt og en tilstandsrapport fra NAF gir deg trygghet mot fremtidige konflikter og ikke minst skaper det trygghet for kjøper. Skal du legge ut bilannonsen på Finn.no kan du enkelt legge ved testrapporten digitalt. 

Test bilen før garantien utløper 
Garantiutløpstesten bruker du når ny - eller bruktbilgarantien er i ferd med å løpe ut. Testen dokumenterer bilens tilstand og er et godt grunnlag for å fremme et garantikrav mot produsent eller forhandler. Her kan du potensielt spare deg for store uforutsette utgifter.

Fast knallpris på oljeskift, vindusviskere m.m.
Med NAF Ekspress får du fast knallpris på oljeskift (inntil 4,5 l) og oljefilter, vindusviskere til frontruten, etterfylling av spylervæske og en sjekk av det viktigste på bilen.

NAF Driftstest: 
Testen tar sikte på å kartlegge bilens tilstand, spesielt med tankte på sikkerhet og fremtidlig vedlikehold. Dette er en grundig kontroll av motor, drivverk og understell. Du vil få en testrapport som dokumenterer resultatene av testen, og du vil få råd om hva som bør repareres og om videre vedlikehold av bilen, slik at du er sikret et trygt og økonomisk bilhold.

Vi hjelper også dersom du trenger å skifte luft-eller kupefilter, batteri, motorolje m.m.