↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

22 81 25 20

Besøksadresse

Storgata 18
3611 KONGSBERG
  1. Beskrivelse

Eiendomsmegler som kjenner Kongsberg

Våre eiendomsmeglere på Kongsberg kjenner til det som er av boliger på begge sider av Lågen og står klar dersom du skal selge eller kjøpe bolig. Vi hjelper deg med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Uansett hvilken av Kongsbergs mange bydeler du befinner deg i er det aldri langt mellom våre eiendommer. En av tre boligeiere velger oss som sin samarbeidspartner ved salg av bolig her i bergstaden ved Numedalslågen. Og fordi det moderne Kongsberg, med Kongsberggruppen i spissen, er et bysamfunn i rivende utvikling, ser vi lyst på fremtiden.

Ta kontakt med en av våre meglere og la deg imponere av deres lokalkunnskap og engasjement, også på områder som ligger utenfor byens grenser, som Hvittingfoss, Skollenborg, Svene, Flesberg og Rollag. Vår nærhet til noen av landets mest populære fjellområder, gjør oss dessuten til t naturlig valg ved kjøp og salg av hytter. I det høyteknologiske Kongsberg vet våre kunder også å sette pris på at vi ligger helt i forkant på IT-fronten og tilbyr innovative løsninger som gjør markedsføringen mer effektiv.