↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse

TjenesteTorget vil hjelpe privatpersoner med å gjøre smartere og klokere valg når det gjelder privatøkonomi. Det gjør vi ved å tilby en gratis tjeneste der du innhente helt uforpliktende tilbud på produkter og tjenester via ett enkelt skjema.

 

Dermed kan du enkelt sammenligne priser og betingelser, og velge beste pris og avtale for deg. Siden 2004 har vi hjulpet mer enn 800 000 nordmenn, og for hver dag øker mengden fornøyde brukere. Noen av tjenestene vi kan hjelpe deg med å innhente tilbud på er:

 

Forsikring

 

Alle har behov for en god forsikring for å sikre seg økonomisk om uhellet skulle være ute. Forsikringer er med andre ord sentralt i de fleste sin hverdag, og særlig da bilforsikring.

 

Dette gjelder også andre kjøretøy som man kanskje ikke bruker så ofte. Slik som MC, ATV, bobil osv. Ikke bare til lands, men også til vanns bør du vurdere forsikring, nærmere bestemt båtforsikring.

 

Enten du leier eller eier, er det lurt å ha en innboforsikring til tingene i boligen sin. Noen ganger tar du med deg tingene dine på steder som ikke er der du bor, jobber eller går på skole.

 

Enten det er snakk om korte eller lange turer, kan det være lurt å ha en reiseforsikring.

 

Er du huseier kan det være helt kritisk med en husforsikring, da de økonomiske konsekvensene kan bli store dersom noe skulle skje med huset.

 

Med en god dyreforsikring slipper du store uforutsette kostnader med din firbeinte venn.

 

Hvis du driver en bedrift, kan det også være lurt å sikre seg mot uforutsette situasjoner. En bedriftsforsikring kan sørge for økonomisk trygghet om noe slikt skulle skje.

 

Skjemaet vårt inneholder mange ulike forsikringstyper som du kan måtte trenge. Dette sender vi deretter til flere kjente forsikringsselskaper som vi samarbeider med.

 

Lån

 

Lån er noe de aller fleste av oss har i løpet av livet. Vi kan hjelpe deg med flere typer lån, enten det er snakk om et nytt lån eller refinansiering.

 

Men uansett om det er lån til bolig, bil, hytte eller noe helt annet. Så vil vi hjelpe deg med å finne lån som passer deg best.

 

Er du for eksempel på boligjakt, hjelper vi deg med å få et så godt tilbud som mulig. Slik at du kan få et boliglån du kan leve godt med.

 

Boligalarm

 

Å oppleve innbrudd kan være en traumatisk opplevelse. Særlig pleier ferier og høsten å være høysesong for tyveri og innbrudd. Da er det smart å ha en god boligalarm på plass.

 

Det er flere boligalarm-typer å velge imellom hos de ulike alarmselskapene, blant annet brannalarm og innbruddsalarm. Tilbudene du får hos de ulike aktørene varierer også.

 

Derfor kan det være lurt å få tilbud fra flere alarmselskaper, slik at du kan velge den løsningen som passer best for deg.

 

Eiendom

 

Hva er boligen verdt? Kjøp og salg av bolig er en av de største investeringene man gjør i løpet av livet. Derfor er det helt avgjørende med en dyktig eiendomsmegler som kjenner området du bor, for å få mest mulig ut av boligsalget.

 

 

 

Vi samarbeider med eiendomsmeglere over hele landet slik at du er sikker på at du finner noen som vet hva som skal til for å få til det beste boligsalget i ditt område.

 

 

 

De selskapene du får tilbud fra, er flere av Norges beste eiendomsmeglerfirma. De vet hva som skal til for å selge nettopp din bolig. I tillegg til at du kan være trygg på at alt det tekniske rundt salget går riktig for seg.

 

 

 

Hva ble boligen solgt for? Hvis du trenger å vite hva boligen din er verdt, kan eiendomsmeglere også hjelpe deg med en verdivurdering, eller en e-takst. Det kan være nyttig om du for eksempel skal refinansiere boliglånet.

 

Varmepumpe

 

Med en varmepumpe får du tre ganger mer varme ut fra hver krone du bruker til strøm. Dessuten får du en mer jevn og behagelig innetemperatur.

 

 

 

I tillegg kan den funke som aircondition på sommeren, og man kan få smartfunksjoner, slik som wifi-styring.

 

 

 

Det finnes flere varmepumpetyper, deriblant luft-til-luft, væske-til-vann og vann-til-vann. Før du velger, kan det være greit å ta stilling til hvilken du ønsker hjemme, men det vanligste er luft-til-luft.

 

 

 

Når du skal skaffe deg en varmepumpe, kan det også være lurt å sammenligne forskjellige tilbud fra flere leverandører først. Vi har et samarbeid med flere varmepumpeleverandører i Norge, som tilbyr ulike merker.

 

 

 

Har du en varmepumpe fra før bør du gjennomføre en varmepumpeservice med jevne mellomrom. Da varer den lenger, fungerer optimalt og du får mer ut av investeringen din.

 

 

 

Bredbånd

 

Bredbånd er noe de fleste i dag ikke klarer seg uten. Likevel betyr det ikke at du må betale for mer enn du må, for å få den hastigheten du trenger. Hos oss kan du sjekke om du kan få billig bredbånd.

 

Eller kanskje du allerede har bredbånd og ønsker det et mobilt bredbånd i tillegg?

 

Strøm

 

Når det gjelder strøm er det lite annet å ta stilling til enn hvem som har den beste strømprisen. Annet enn om du ønsker spotpris, fastpris eller variabel pris. Som regel viser det seg at spotpris er det som lønner seg på sikt.

 

Om du er misfornøyd med din nåværende strømleverandør, kan du enkelt sjekke om du kan få et bedre tilbud hos noen andre. Å bytte er enklere enn man skulle tro, om man ikke har en avtale med binding, og det meste fikser strømleverandørene seg imellom.

 

Mobilabonnement

 

Mange betaler unødvendig mye for sitt mobilabonnement. Det er viktig å finne en avtale som passer for deg.

 

Kanskje bruker du mye data, men ringer lite? Eller kanskje du er helt omvendt og betaler for mer data enn du trenger?

 

Hjemmelader elbil

 

I Norge selges det mange elbiler, og behovet for å lade trygt hjemme melder seg raskt.

 

Med en hjemmelader lader du sikrere og raskere enn om du skulle brukt vanlig stikkontakt. Det er tre ganger raskere å lade bilen med hjemmelader til elbil og man er i større grad beskyttet mot funksjonsfeil og brann.

 

Du kan motta tilbud på elbil-lader fra flere leverandører, enten med eller uten montering.

 

Advokat

 

Advokater kan hjelpe deg i flere aspekter av livet. Ikke bare om du skulle havne i en tvist, men de kan også hjelpe deg med å unngå tvister. For eksempel ved å være med og gi råd og hjelp rundt opprettelse av nye avtaler og kontrakter.

 

Saksområder finnes det mange av, og det kan dreie seg om for eksempel arbeidsrett, utlendingrett eller familierett. Det gjelder derfor å finne noen som er gode på nettopp det du trenger hjelp til.

 

Med vårt skjema kan du beskrive hva saken din handler om, og få tilbud fra flere advokater i ditt område. Da kan du velge hvilken advokat du syns virker best, og få hjelpen du trenger.

 

Blogg

 

Vi har også en blogg med tips og nyttig info i hverdagen.  I tillegg har vi søstersider som du kan ha nytte av.

 

Kontaktinformasjon

 

Adresse/Besøksadresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

 

Telefonnummer: 66 77 01 00

 

Email: henvendelse@tjenestetorget.no

 

Finn oss på Facebook og Twitter.