↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse

TjenesteTorget vil hjelpe privatpersoner med å gjøre smartere og klokere valg når det gjelder privatøkonomi. Det gjør vi ved å tilby en gratis tjeneste der du innhente helt uforpliktende tilbud på produkter og tjenester via ett enkelt skjema.

 

Dermed kan du enkelt sammenligne priser og betingelser, og velge beste pris og avtale for deg. Siden 2004 har vi hjulpet mer enn 800 000 nordmenn, og for hver dag øker mengden fornøyde brukere. Noen av tjenestene vi kan hjelpe deg med å innhente tilbud på er:

 

Lån

 

Lån er noe de aller fleste av oss har i løpet av livet. Vi kan hjelpe deg med flere typer lån, enten det er snakk om refinansiering eller å realisere en lånedrøm.

 

Men uansett om det er lån til bolig, bil, båt, hytte eller noe helt annet. Så vil vi hjelpe deg med å finne lån som passer deg best.

 

Hvis du har flere forbrukslån kan du for eksempel få mer økonomisk pusterom ved å refinansiere forbrukslån til et lån. Lavere rente og færre gebyrer kan være en stor hjelp for å få en lettere hverdag.

 

Boligalarm

 

Å oppleve innbrudd kan være en traumatisk opplevelse. Men boligalarm er ikke bare for å hindre innbrudd, men også å være med på å varsle tidsnok om brann. En god boligalarm er smart på flere måter.

 

Det finnes flere boligalarm-typer å velge imellom hos de ulike alarmselskapene, blant annet brannalarm og innbruddsalarm. Tilbudene du får hos de ulike aktørene varierer også.

 

Derfor kan det være lurt å få tilbud fra flere alarmselskaper. Da kan du sjekke pris på boligalarm fra flere aktører, og kan se hva som passer deg best.

 

Eiendom

 

Hva er boligen verdt? Kjøp og salg av bolig er en av de største investeringene man gjør i løpet av livet. Derfor er det helt avgjørende med en dyktig eiendomsmegler som kjenner området du bor, for å få mest mulig ut av boligsalget.

 

 

 

Hos oss kan du få tilbud fra flere aktører, slik at du kan sammenligne meglere.

 

 

 

Vi samarbeider med eiendomsmeglere over hele landet slik at du er sikker på at du finner noen som kan markedet der du bor.

 

 

 

Selskapene du får tilbud fra, er flere av Norges beste eiendomsmeglerfirma. De vet hva som skal til for å selge nettopp din bolig. I tillegg kan du være trygg på at alt det tekniske rundt salget går riktig for seg.

 

 

 

Hva ble boligen solgt for? En eiendomsmegler kan også hjelpe deg med en verdivurdering, eller en e-takst. Det kan være nyttig om du for eksempel skal refinansiere boliglånet.

 

Varmepumpe

 

Med en varmepumpe får du tre ganger mer varme ut fra hver krone du bruker til strøm. Dessuten får du en mer jevn og behagelig innetemperatur.

 

 

 

Du kan også benytte den som aircondition på sommeren, og man kan få smartfunksjoner, slik som wifi-styring.

 

 

 

Det finnes flere varmepumpetyper, deriblant luft-til-luft, væske-til-vann og vann-til-vann. Før du velger, kan det være greit å ta stilling til hvilken du ønsker hjemme, men det vanligste er luft-til-luft.

 

 

 

Når du skal skaffe deg en varmepumpe, kan det også være lurt å sammenligne forskjellige tilbud fra flere leverandører først. Vi har et samarbeid med flere varmepumpeleverandører i Norge, som tilbyr ulike merker.

 

 

 

Har du en varmepumpe fra før bør du gjennomføre en varmepumpeservice med jevne mellomrom. Ikke bare varer den lenger, men den fungerer optimalt og du får dermed mer ut av investeringen din.

 

 

 

Forsikring

 

Alle har behov for en gode forsikringer for å sikre seg økonomisk om uhellet skulle være ute. Forsikringer er med andre ord sentralt i de fleste sin hverdag, og særlig trenger man billig bilforsikring.

 

Dette gjelder også andre kjøretøy som man kanskje ikke bruker så ofte. Slik som MC, ATV, bobil og lignende. Ikke bare til lands, men også til vanns. Altså en forsikring til båt.

 

Enten du leier eller eier, er det lurt å ha en innboforsikring til tingene i boligen din. Noen ganger tar du med deg tingene dine på steder som ikke er der du bor, jobber eller går på skole.

 

Være seg korte eller lange turer, kan det være lurt å ha en reiseforsikring. For eksempel om noen stikker av med ryggsekken din med datamaskinen mens du er på restaurant.

 

Er du huseier kan det være helt kritisk med en husforsikring, da de økonomiske konsekvensene kan bli store dersom noe skulle skje med huset. For eksempel om det skulle brenne.

 

Med en god dyreforsikring slipper du store uforutsette kostnader med din venn på fire bein.

 

Hvis du driver en bedrift, kan det også være lurt å sikre seg mot uforutsette situasjoner. En god bedriftsforsikring kan sørge for økonomisk trygghet om noe slikt skulle skje.

 

Skjemaet vårt inneholder mange ulike forsikringstyper som du kan trenge. Dessuten gir flere selskaper rabatt om du samler forsikringene hos dem. Skjemaet sender vi deretter til flere kjente forsikringsselskaper som tar kontakt med deg..

 

Strøm

 

Når det gjelder strøm er det mest avgjørende hvem som tilbyr den beste strømprisen. Du må også ta stilling til om du ønsker spotpris, fastpris eller variabel pris. Som regel viser det seg at spotpris er det som lønner seg på sikt.

 

Er du misfornøyd med din nåværende strømleverandør? Du kan enkelt sjekke om du kan få et bedre tilbud hos noen andre. Å bytte er enklere enn man skulle tro, om man ikke har en avtale med binding.

 

Mobilabonnement

 

Hvilket mobilabonnement har du? Mange betaler unødvendig mye for sitt mobilabonnement. Det er viktig å finne en avtale som passer for deg.

 

Kanskje bruker du mye data, men sender få SMS-er? Eller kanskje du er helt omvendt og betaler for mer data enn du trenger?

 

Hjemmelader elbil

 

I Norge selges det mange elbiler, og behovet for å lade trygt og raskt hjemme er noe som opptar mange.

 

Med en hjemmelader til elbil lader du sikrere og raskere enn om du skulle brukt vanlig stikkontakt. Det er tre ganger raskere å lade bilen med hjemmelader til elbil og man er i større grad beskyttet mot funksjonsfeil og brann.

 

Du kan motta tilbud på elbil-lader fra flere leverandører, enten med eller uten montering.

 

Bredbånd

 

Bredbånd er noe de fleste i dag ikke klarer seg uten i hjemmet sitt. Men det betyr ikke at du må betale for mer enn du må, for å få den hastigheten du trenger. Hos oss kan du sjekke om du kan få billig bredbånd.

 

Eller kanskje du trenger et mobilt bredbånd du kan ta med deg, for eksempel på hytta?

 

Advokat

 

Advokater kan hjelpe deg i flere aspekter av livet. Ikke bare om du skulle havne i en tvist, men de kan også hjelpe deg med å unngå tvister før de skjer. For eksempel ved å være med og gi råd og hjelp rundt opprettelse av nye avtaler og kontrakter.

 

Saksområder finnes det mange av, og det kan dreie seg om for eksempel arbeidsrett, utlendingrett eller familierett. Det gjelder derfor å finne noen som er gode på nettopp det du trenger hjelp til.

 

Med vårt skjema kan du beskrive hva saken din gjelder, og få tilbud fra flere dyktige advokater i ditt område. Da kan du velge hvilken advokat du syns passer din sak best, og få hjelpen du trenger.

 

Blogg

 

Vi har også en blogg med tips og nyttig info i hverdagen.  I tillegg har vi søstersider som du kan ha nytte av.

 

Kontaktinformasjon

 

Adresse/Besøksadresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

 

Telefonnummer: 66 77 01 00

 

Email: henvendelse@tjenestetorget.no

 

Finn oss på Facebook og Twitter.