↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Meglersmart.no- Finn rett eiendomsmegler i Kongsberg og distriktet

 

Meglersmart.no er en tjeneste som på en litt smartere måte kobler deg med eiendomsmeglere som er interessert og kvalifisert til å selge nettopp din bolig. I Kongsberg og omegn finnes det flere meglere å velge mellom. Ved å benytte Meglersmart.no kan du innhente tilbud fra flere meglere, og spare både tid og penger. På siden finner du også en oversikt over alle meglerkontorene i Kongsberg.  

 

I 2019 ble det solgt ca.31.500 boliger i Viken fylke. Meglerens vederlag lå i snitt på 60.400,- ifølge tall fra Finanstilsynet. Dette er det høyeste snittvederlaget i landet, etter Oslo. Det er liten tvil om at det koster å selge bolig, men man må også huske at meglerens kompetanse og erfaring kan være avgjørende for salgsprisen. Det er derfor ikke likegyldig hvilken megler du velger. Vi i Meglersmart.no jobber kontinuerlig med å knytte til oss de beste meglerne.

 

Har du spørsmål om tjenesten eller hvordan du skal gå frem dersom du skal selge bolig? Ta gjerne kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til kontakt@meglersmart.no, så svarer vi deg så fort vi kan.