↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Refinansiere.net Finn refinansiering med lav rente fra konkurrerende banker på nett

Ønsker du å kvitte deg med dyr gjeld? De fleste usikrede lån, kredittkort og avbetalingskjøp kan refinansieres til langt lavere kostnader. Vi har oversikt over bankene som hjelper deg med å redusere utgiftene.

 

Låneeksempel: 100.000 kr. o/5 år, Eff.rente 9,88%, Kostnad 25.891,-, Totalt: 125.891,-.

 

Sammenlign tilbud på refinansieringslån

På våre nettside sammenligner vi alle banker på nett som tilbyr refinansiering. Les omtaler av hver enkelt bank og deres tilbud. Du finner også oversikt over selskapene som gratis og uforpliktende formidler lån fra opptil 20 banker. Søknadsprosessen blir derfor mye enklere for deg, og du får et godt sammenligningsgrunnlag når du skal velge refinansieringslån. 

 

Lån uten sikkerhet til lavere renter

De fleste banker vi har i oversikten vår tilbyr refinansieringslån på inntil 500 000 kroner, mens andre har noe lavere lånegrenser. Lånene egner seg spesielt til å samle kredittkortgjeld, smålån og kjøp på avbetaling. Du kan få like lang nedbetalingstid på lånet som det du har igjen på gjelden, inntil 15 år. 

 

Slik får du lånetilbudene:

  1. Send søknad til banker eller via en låneagent.
  2. Du får svar fra bankene i løpet av samme dag. 
  3. Sammenlign betingelser og velg lån.

 

Lån når du får nei i andre banker

På siden vår finner du også oversikt over alle spesialbankene i Norge som yter lån også til personer med betalingsanmerkning, og til personer med ustabil inntekt. Hos disse kan du søke om refinansiering av lån til bolig, mellomfinansiering, eller bake inn for eksempel kredittkortgjeld i boliglånet dersom du får avslag i sparebankene.