↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Vi hjelper deg å finne lån til det du trenger

Trenger du et forbrukslån til å refinansiere gjeld, eller kanskje et lån til bil eller mc? Da kan du finne det beste tilbudet her. Billigeforbrukslån.no gir deg en god oversikt over lånetilbydere uten sikkerhet og tilhørende betingelser. 

 

Gunstige tilbud på forbrukslån 

Hos Billigeforbrukslån.no kan du finne gode råd om ulike lån. Les mer om caravanlån her på denne undersiden. Du finner også artikler om blant annet billån, studentlån og seniorlån. Med utfyllende informasjon fra mer enn 30 banker kan du være trygg på å finne det gunstigste tilbudet.

 

Låneeksempel: Effektiv rente 13,84%, 240.000 o/10 år, etabl.geb. 900, kostnad 189.840. Totalt: 429.840.

 

Lån for å refinansiere

Et forbrukslån uten sikkerhet kan også brukes til refinansiering av kredittgjeld. Det lønner seg ofte å ta opp et forbrukslån dersom man har gjeld på et eller flere kredittkort som man ikke klarer å betale raskt. Det er fordi forbrukslån uten sikkerhet som regel gis med en lavere rente enn gjeld på kredittkort.

 

Da kan du følge disse trinnene:

  1. Bruk lånekalkulatoren på vår nettside. Der skriver du ønsket beløp samt nedbetalingstid
  2. Du bør søke hos flere banker samtidig for å få flere tilbud
  3. Når bankene kontakter deg velger du det beste tilbudet 
  4. Pengene utbetales deretter raskt inn på din konto

 

Hurtige avgjørelser

Når du søker lån på nettsiden vår kan du være trygg på å finne fram til det beste tilbudet. I tillegg vil du kunne få en rask avgjørelse. De fleste får tilbakemelding på få minutter, og i alle fall i løpet av dagen.

 

Mange lånetyper

 

På Billigeforbrukslån.no kan du finne mange ulike lån, fra usikrede forbrukslån til billån med sikkerhet og seniorlån. Uansett vil lånekalkulatoren vår vise deg hva lånet kommer til å koste.