↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Advokatsmart.no - Finn rett advokat i Kongsberg

 

På advokatsmart.no finner du en oversikt over ulike advokatfirmaers nedslagsfelt, slik at du enkelt kan finne frem til en god advokat nær deg. Kom i kontakt med flere advokater, og velg advokaten som gir best helhetsinntrykk. 

 

I Viken fylke er det i overkant av 800 personer som i følge SSB jobber innen juridisk tjenesteyting. Det vil si personer som enten er partner, advokat eller advokatfullmektig. På advokatsmart.no finner du en oversikt over advokatkontorer i blant annet Kongsberg.  

 

På advokatsmart.no tilbyr vi et svært innholdsrikt digitalt magasin som berører en rekke rettsområder. En av de mest leste artiklene i magasinet er guiden til testament. Et testament er et dokument som fordeler hele eller deler av dine verdier etter du er død. Det er ikke et krav at man har et testament, men det er nødvendig dersom man ønsker å fordele arven på en annen måte enn beskrevet i arveloven. Med vårt magasin kan du sette deg grundig inn i et bredt spekter av juridiske problemstillinger. 

 

Har du spørsmål om advokatsmart.no eller hvordan du skal gå frem dersom du har behov for rettshjelp? Se mer informasjon på advokatsmart.no eller send en epost til kontakt@advokatsmart.no, så svarer vi deg så fort vi kan.