↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

 

Kjøresmart.no -  Finn rett kjøreskole i Kongsberg

 

Kjøresmart.no er en tjeneste som hjelper deg med å velge trafikkskole på den smarte måten. På vår nettsider finner du flere titalls guider som svarer på ethvert spørsmål du måtte ha om veien til førerkortet. Lurer du hvor gammel du må være for å ta lappen for tung motorsykkel eller hvor tung henger du kan trekke med førerkort klasse B? Vi har svarene, og vi leder deg gjennom hele prosjektet, fra trafikalt grunnkurs til selve oppkjøringen. 

 

Det er ikke alltid like lett å få oversikt over hvilket førerkort man skal ha og hvordan man går frem for å få det. Likeledes kan det å finne rett kjøreskole være en utfordrende prosess for mange. Vi ønsker å gjøre det enklere for forbrukere å orientere seg ved å tilby relevant og oversiktlig informasjon. 

 

På Kjøresmart.no finner du også en oversikt over ulike kjøreskoler i ditt område. Nøkkelen til å få sertifikatet er gode forberedelser og en kjøreskole med erfarne og imøtekommende kjørelærere. Kontakt derfor flere kjøreskole og forhør deg om tilbud og kapasitet. 

 

På siden finner du en oversikt over kjøreskoler nær Kongsberg, inkludert en kort beskrivelse av de ulike skolene. Her finner du blant annet Learn Trafikkskole, en liten, men markedsledende trafikkskole som opererer i Oslo, Viken og Agder, Svein Svendsen, en av Norges ledende aktører innen kjøreopplæring, og Sand Trafikkskole som driver kjøreopplæring i Hokksund.

 

Lurer du på hva teoriprøven for moped koster? I guiden vår gir vi deg oppdatert pris på teoriprøven for moped samt forteller mer om hva prøven  går ut på og hvordan du unngår å stryke. Hensikten med teoriprøven er at du skal vise at du har opparbeidet deg nok kunnskap til å kunne ferdes i trafikken på en trygg måte. Tar du deg tid til å lese og lære det du skal, øker du ikke bare sjansen for at du består, men også for at du blir en trygg trafikant. 

 

Har du spørsmål om Kjøresmart.no eller hvordan du skal gå frem for å få lappen i ulike førerkortklasser? Se mer informasjon på Kjøresmart.no eller send en epost til kontakt@kjøresmart.no, så svarer vi deg så fort vi kan.

 

Leverer du tjenester i forbindelse med trafikkopplæring? Ta kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til bedrift@kjøresmart.no hvor du forteller kort om din virksomhet.