Gå til sidens hovedinnhold

Derfor var E134 stengt i helgen

Artikkelen er over 1 år gammel

Her ser du hvorfor E134 var stengt mellom Mjøndalen og Hokksund i helgen.

Lørdag morgen var det så stille på veien forbi Mjøndalen at en av de mange svanene i Drammenselva like godt tok seg en prøvetur på den nye veien. Etter noe om og men ble nysgjerrige «Svante» høflig, men bestemt jaget tilbake i sitt rette og våte element.

Mellom fredag morgen og mandag morgen var hovedveien mellom Drammen og Kongsberg stengt på en 7,5 kilometer lang strekning i Eiker på grunn av omfattende veiarbeider.

Veiarbeid

Mellom Mjøndalen og Langebru i Hokksund pågikk montering av veibelysning og midtrekkverk samt asfaltering gjennom hele helgen.

Fredag ble det i perioder kjørt enveistrafikk vestover mot Hokksund mens arbeidene pågikk. Lørdag var det tidvis stengt i begge retninger, mens det på søndag ble ledet enveistrafikk østover mot Mjøndalen og Drammen.

Åpner 3. juli

Asfaltarbeidene kom noe senere i gang grunnet regn, men det som ikke ble ferdig i løpet av søndag og natt til mandag, tas igjen som nattarbeid utover i uka.

Trafikksikkerhetstiltakene på E134 Mjøndalen-Langebru skal være ferdig tidlig i juli i år. Markeringen av dette prosjektets fullføring skjer samme dag som åpningen av E134 gjennom Kongsberg, fredag 3. juli.

E134 Mjøndalen-Langebru fullføres fem måneder tidligere enn opprinnelig planlagt.

Varsler blålys hele dagen

Fra 6. juli må du betale bompenger

Disse vil bli brannmann i Kongsberg

Kommentarer til denne saken