Snorer ble klippet og vel 100 personer fikk gleden av en runde med den nye 6-seters stolheisen, etterfulgt av lunsj og taler i skikroa. Her fikk alle være med på en historisk reise i Kongsberg skisenters historie.

Værgudene var med på å skape dette til en fantastisk dag. Sol fra knallblå himmel, snøtunge trær langs hele heistraseen. Det var som å ta heisen inn i et vinter eventyrlandskap.

Bak det resultatet vi ser i dag, ligger det ekstremt mye arbeid og kostnader.

Kostnader investert i Kongsberg av Skimores eiere. Dette er absolutt den attraksjonen i Kongsberg som tiltrekker seg flest besøkende. Da fremstår det veldig spesielt at byens ordfører eller øvrig ledelse velger å ikke møtte opp, og si noen velvalgte ord omkring skisentret og deres eiere. Innbydelsen til åpningen kom den 5. desember, så her var det gode muligheter for å sette av denne dagen.

Skimore har med denne nye heisen, satset 120 millioner kroner i Kongsberg og turistnæringen hadde vel også av disse fortjent litt heder og ære.

For heder og ære fortjener de ansatte på Skimore Kongsberg virkelig.

Daglig leder Terje Karlsen og driftssjef Robert-Andre Martinsen Steinsholt har sammen med personalet gjort en fantastisk jobb.

Dette er karer som i utgangspunktet driver skisenter, men nå har stått bak og styrt prosjektet for å få heisen på plass. Da er det en fryd å kunne se at ikke bare har de holdt tidsplanen, men de har også holdt seg innenfor budsjettet. Kanskje noe en del prosjektledere burde ta lærdom av, for dette klarer ikke mange av de.

I dag sitter Kongsberg igjen med et enormt flott alpinanlegg med nydelige løyper, en smilende og hyggelig betjening, så her er det lett for alle å føle seg velkommen.

Så en stor takk til eiere og alle ansatte i Skimore Kongsberg. Dere står på og gjør en fantastisk jobb slik at vi som brukere får en fantastisk opplevelse.