Lørdag

Kunstforeningen, Låven: Cato Løland med underfundige materialarbeider. Åpent 12.00–16.00.

Lågdalsmuseet: Hanne Thorsdalen Styhr har utstilling i Lille Galleri kl. 11 – 15.

Langedrag: Geitekjeslipp og besøk inn til elgene. Åpent kl. 10 – 18.

Boccia: Rollag og Veggli pensjonistlag inviterer til boccia kl. 12.00.

Beløpet: Start fra Fagerfjell skisenter mellom kl. 09 og 12. Arrangør er Flesberg idrettslag.

Flesberg bibliotek: Foreldreforedrag om gaming kl. 11 – 12. Anders Grønning fra foreningen Bibliogames, kommer med ny forskning og egne erfaringer om spilling. Han er skolebibliotekar og jobber med spillformidling til både barn og voksne. Anders har lang erfaring med dataspill og er selv far til en ung spiller. I dette foredraget fokuserer han også på de positive effektene av dataspill, og ser mulighetene for spilling som en funksjonell del av familielivet. Gratis inngang.

Lyngdal kulturhus: Lørdagskafe og loppemusikk fra kl. 11.

Barnelørdag: Folkemusikk-verksted på EnergiMølla kl. 12.00 – 15.30. Kongsberg kulturskole og Kongsberg spel- og dansarlag er med på samarbeidet.

Vinteraktivitetsdag: Ljøterud Grendehus og Øvre Sandsvær bygdelag inviterer til vinteraktivitetsdag med barneskirenn på Berg skole kl. 12.00. Hundekjøring, aking og skøyter.

Lunsjkonsert: Vokalkvintetten EnFem fremfører vokal- og instrumentalmusikk samt improvisasjoner over pasjonssalmer fra kl. 12.

Fortnite-finale: Flesberg bibliotek kl. 13 – 15. Se Flesbergs Fortnite-lag kjempe om seieren i Kampen mellom kommunene i Buskerud. Flesberg konkurrerer mot lag i Rollag, Modum og Hol, og det beste laget vinner flotte premier. Kampene vises på storskjerm.

Fortnite-finale: Veggli bibliotek kl. 13 – 15. Her vil finalistene bytte på å vise fram ferdighetene sine på storskjerm og alle er velkomne som publikum.

Kongsberg bibliotek: Barnas lørdag kl. 14. Tik Tik Tik sjonglering. Forestillingen tar barna med til en verden av arabisk musikk og sirkuskunster i et levende og lekent samspill. Musikkforestillingen er en intim og visuell opplevelse med plass til improvisasjon og interaksjon med publikum. Varer ca. 35 minutter og passer for barn 3–12 år. Gratis inngang.

Amerikansk fotball: Kick Off for dem som vil prøve idretten i Sparebank1-hallen på Skrim kl. 15 – 18. Nedre aldersgrense er 14 år.

UKM Kongsberg: Kongsberg Musikkteater kl. 14.00 – 17.00.

Gamle Norge: Highway 51.

søndag

Kunstforeningen, Låven: Cato Løland med underfundige materialarbeider. Åpent 12.00–16.00.

Lågdalsmuseet: Hanne Thorsdalen Styhr har utstilling i Lille Galleri kl. 11 – 15.

Beløpet: Start fra Fagerfjell skisenter mellom kl. 09 og 12. Arrangør er Flesberg idrettslag.

Norkirken Kongsberg: Gudstjeneste kl. 11.00 – 12.30. Søndagsskole og «Veksthuset» fra 4. til 7. klasse.

Konsert: Siril Aufles Valberg holder pianokonsert i Sølvsalen.

Betania: Gudstjeneste kl. 17 hvor Einar Nymoen taler. Barnekirke.

Hekla Stålstrenga: Konsert i Kongsberg musikkteater kl. 19.00 – 20.30.

Norkirken Kongsberg: Kveldssamling kl. 19.00. Samtale, fellesskap og sang.

Flesberg kirke: Gudstjeneste og områdemøte kl. 11.00.

Baptistkirken Tabernaklet: Hvittingfoss. Sang- og musikkgudstjeneste kl. 11.00. Besøk av Christel og Harry Trainer. Harry er utøvende musiker og Christel er forkynner.

Kongsberg kirke: Gudstjeneste kl. 11 – 12. Prest er Synne M. Jensseter og kantor Matthias Anger. Forsangere fra Kongsberg kantori deltar. kirkekaffe i kirken etter gudstjenesten.

Komnes kirke: Gudstjeneste, musikk og glede. Utdeling av bok til menighetens seksåringer. Sogneprest er Nina Kirkerød. Kantor er Martine Bæver Larsen. Efteløt barnekor synger. Årsmøte i Komnes menighet umiddelbart etter gudstjenesten.

Kongsberg bibelsenter: Gudstjeneste kl. 11.00. Jan Dørum fra «Mariastiftelsen» deltar. Lovsang og tilbedelse. Sosialt fellesskap etter møtet.

Blekapellet: Åpen kiosk og sportsandakt kl. 12.00.

Nore kirke: Kirkerotteteater kl. 14.00. Passer for barn fra tre år og oppover. Gratis inngang.