Denne gangen fikk publikum ikke bare visesangeren Erik Lukashaugen, men også entertaineren. Denne konserten var en god bekreftelse på at EnergiMølla har tatt alle de nødvendige smittevernhensyn i disse koronatider, for å sikre publikums trygghet og med et billettopplegg som gir publikum tilgang på salplanen og derved nummererte seter.

Nå løfter vi blikket mot et gjensyn med Frode Johansen som av mange ses på som kronprinsen innen visesjangeren i Norge. Lillebjørn Nilsen presiserte dette nærmere da han formulerte det slik; «Lytt til denne mannen – han kan det». Frode Johansen kommer da med et program bestående av en fin blanding av gamle og kjente sanger samt helt nye sanger.

Men klubben har også løftet blikket mot vårprogrammet for 2021 og har allerede booket noen artister. Programmet blir offentliggjort så snart det er klart, men allerede nå kan vi si at her blir det noen godbiter. Første halvår håper klubben på å få til en gjennomført «americana profil» og med en noe mer tradisjonell profil på annet halvår 2021. Klubben ønsker også å gjøre «byens beste klubbscene» tilgjengelig for kommende artister og da i en support rolle som tidligere. Det er bare å ta direkte kontakt med Viseklubben Christian