Dette er andre gang elevrådet arrangerer denne dagen. Det som sto på programmet var først at de store var sammen med de minste og sammen tegnet de alle flaggene som representerer hvem elevene på Rødberg skole er, et flott mangfold. Disse flaggene skal henge rundt på skolen som en hyllest til mangfoldet på Rødberg skole er. Det var veldig fint å se hvordan elevene var inkluderende og tok vare på hverandre denne dagen.

Til lunsj så var Uvdal skole invitert med, og de spiste deilig mat laget av de hjelpsomme og flinke kokkene på Bergtun omsorgssenter. Alle var enige om at maten var god, og til hjelp for å servere kom Bygdekvinnene fra både Nore og Uvdal.

Deretter sto det konsert på programmet. Det var fire innslag på konserten, Russel fra 9. klasse på Rødberg skole sang en flott sang, Ole Aleksander spilte trommer, Linus og Albert spilte synt og gitar for oss, og til slutt hadde spilte selveste Aleksander Walmann for alle sammen. Det var veldig gøy å få en så kjent artist til å komme til Rødberg. For å få til det hadde elevrådet sendt søknader for å skaffe finansiering. De fikk innvilget støtte av Nore og Uvdal kommune, FAU ved Rødberg skole og av Rødberg skole. Det var en fin læring å skrive søknader og ringe rundt for å få dette til.

Kulturskolen stilte velvillig opp. De rigget utstyr, sto for lydprøver, lys og lydstyring. En veldig god støtte til en såpass stor konsert.

Eira og Erik fra elevrådet styrte showet som konferansierer på en fremragende måte.

Dagen ble avsluttet med volleyballturnering for elevene på ungdomsskolen. Et lag bestående av gutter fra 9. klasse vant.

Alt i alt en veldig inspirerende og fin dag, hvor det var lett å være stolt av kommunen og av alle de flotte innbyggerne våre.