Klokken 22.45 fikk politiet melding om et sammenstøt mellom en elg og en personbil i Uvdal på Uvdalsvegen. Ingen personer kom til skade i sammenstøtet, men elgen måtte avlives på stedet, opplyser politiet i Kongsberg.

Klokken 01.15 rykket politiet ut på melding om bråkete rånere ved Esso i Kongsberg. Etter å ha tatt en prat med rånerne skal de ha roet seg å forlatt stedet, opplyser politiet, som kan melde om at det dreide seg om rundt fem biler, hvorav et par av sjåførene lagde for mye støy.

Det har brent på Notodden i natt og  i den forbindelse har Kongsberg-politiet bistått politiet i Notodden.

Brann i Notodden

Det brant i et bolighus i Heddalsveien i Notodden sentrum i natt.

– Brannen er under kontroll, men minst en person skal være skadet med alvorlige brannskader etter å ha hoppet ut fra andre etasje, melder politiet.

Politiet fikk melding om brannen klokken 4.40 natt til tirsdag.

19 personer er registrert på adressen i Heddalsvegen, men brannvesenet har ikke funnet flere personer i bygningen. Politiet jobber med å kartlegge hvor beboerne befinner seg, opplyser NTB.

– En mann er meldt skadd etter å ha hoppet ut av andre etasje med store brannskader, sa operasjonsleder Trond Egil Groth i Sørøst politidistrikt til NTB.

Brannvesenet har kontroll på brannen som brøt ut kun 200 meter fra politistasjonen i hjertet av Notodden. Vaktleder Tom Berger ved 110-sentralen sier at bygningen er gjennomsøkt, og at det ikke er funnet flere skadde personer.

– Det har kun vært brann i én leilighet, sier han til VG.

LES OGSÅ: