Politiet på Kongsberg har hatt nok å gjøre i løpet av natten. I 01.30-tiden ble politiet tilkalt på grunn av et slagsmål mellom seks-sju personer ved Deli de Luca. Patruljen var kjapt på plass, men da hadde ting roet seg ned.

– Omtrent halvparten hadde da forsvunnet i en drosje, så da løste det seg, opplyser Arne Vagnild hos Kongsberg-politiet.

Litt senere å kvelden fikk en kar bot for å ha urinert på offentlig sted, nærmere bestemt i Stasjonsbakken i Kongsberg sentrum.

Hadde ikke forsikring

Litt senere på natten stoppet politiet en Kongsberg-mann i 20-årene. Han kjørte en bil som han ikke hadde forsikring på.
– Her er det usikkert om føreren blir anmeldt for å ikke ha forsikring, men bilen ble avskiltet på stedet. Har man ikke forsikring på bilen, og noe alvorlig skjer, så kan man jo bli gjeldsslave for resten av livet, sier Vagnild.

I tre-tiden natt til søndag, ble en ung mann kjørt hjem. Han var svært sliten, og ville helst legge seg ned hos en av byens kebabsteder og sove. Det var ikke gatekjøkkenet så interessert i.

–Vi fikk også melding om at en godt voksen kvinne var funnet sovende i grøfta i et boligområde nær sentrum. Melderen fikk stablet henne på beina og hjulpet damen hjem, sier Arne Vagnild.

Elg måtte bøte med livet

Og så var det denne uheldige elgen, da...

– Ja, vi fikk inn en melding om påkjørsel av en elg i 01.30-tiden. Det var en traktor som hadde kjørt på en elg på fylkesvei 40 ved Fønnebøfjorden, ikke langt fra Rødberg. Elgen ble hardt skadet, og ble avlivet av viltnemnda, opplyser Vagnild.