Endelig får vi vite hvem som vinner Serviceprisen

  Jørn Steinmoen i Laagendalsposten, Wivi-Ann Bamrud i Kongsberg Næringsforum og Marit Engeseth ved Universitetet i Sørøst-Norge forteller oss hvem som vinner serviceprisen 2020!

  Torsdag blir det offentliggjort hvem som vinner Serviceprisen i år.

  DEL

  Leserne har allerede sagt sitt gjennom en avstemning på Laagendalspostens nettside. Da det 10. mars ble lukket for å avgi sin stemme, hadde 2.236 personer sagt sitt – og en vinner kunne kåres.

  Streames

  Egentlig skulle prisen blitt delt ut i forrige uke, på Kongsberg Næringsforums 30-årsfest i Magazinet, men som alt annet i disse tider ble arrangementet avlyst på grunn av koronaen.

  Nå har imidlertid juryen, bestående av folk fra arrangørtrioen, Jørn Steinmoen i Laagendalsposten, Wivi-Ann Bamrud i Kongsberg Næringsforum og Marit Engeset ved Universitetet i Sørøst-Norge, bestemt seg for å streame utdelingen her på Laagendalspostens nettside.

  Fra klokken 14.30 torsdag, vil de fortelle hvem av kandidatene som vant.

  Kom inn 140 forslag

  Dette er åttende gang at prisen deles ut. Det er folket som har kåret vinneren. De har foreslått 140 forskjellige kandidater, som juryen fra de tre arrangørene gjorde om til fem finalister.

  Tidligere vinnere har vært Jernia Magnussen (2x), EnergiMølla, Skrim Bil, Kopisenteret, Junior og Vinmonopolet,

  Og torsdag blir det altså kjent hvem som vinner i år.

  Les presentasjonen av årets nominerte her:

  Artikkeltags