Da Laagendalsposten tok turen lørdag ettermiddag lå blomster, jord og biter av blomsterpotter strødd utover verandaen. Noen hadde i løpet av natten ramponert og ødelagt de nye blomstene og pottene hennes.

Ekstra sårt og leit var det fordi det var gode venner av Anna Karoline som hadde kjøpt og overrasket henne med blomstene til den nye leiligheten.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Anna Karoline hadde flyttet inn for kun få uker siden.

En av blomsterpottene som ble ødelagt var favorittpotten hennes.

Plutselig banker det på døra

Mandag ettermiddag får vi en hyggelig telefon fra Anna Karoline.

– Jeg fikk plutselig besøk av ei dame som banket på og sa at hun hadde lest i Laagendalsposten om meg og syntes så synd på meg, forteller Anna Karoline rørt.

Det viste seg at den fremmede damen hadde tatt med seg en stor ny hvit blomsterpotte med en stor mørk lilla blomst.

– Jeg vet ikke hva blomsten heter, men hun sa den var kjøpt på Steglet blomster. Den er utrolig fin. Jeg ble så rørt og paff at jeg ikke fikk med meg navnet hennes, men hun sa hun bodde på Gamlegrendåsen. Jeg må bare få takke henne og mannen så utrolig mye. Tenkt at fremmede folk kan være så snille, sier Anna Karoline, tydelig rørt.

– Burde bedt dem med inn

Hun sier at hun har følt på i ettertid at hun burde bedt dem med inn.

– Jeg burde takket ordentlig og bedt dem med inn, men jeg ble så rørt og paff også sto midt i middagen at jeg glemte både navn og å takke skikkelig. Men da jeg kom inn så ble jeg så glad og rørt at jeg begynte å gråte.

Anna Karoline har nå satt den nye blomsterpotta inne på verandaen på bordet, slik at den ikke skal kunne nås av uvedkommende.

– Nå kan jeg se på den selv, men jeg ser så dårlig at jeg må bare si at hvis damen ser meg ute, hilser på meg og jeg ikke kjenner henne igjen, eller hilser tilbake, så er det ikke for å være slem, men fordi jeg ser ganske dårlig. Så da håper jeg at hun kommer bort til meg, for jeg vil gjerne takke henne og mannen igjen for den fine blomsten, smiler Anna Karoline.

Også ei venninne av datteren til Anna Karoline har vært innom henne med blomster.

– At mennesker jeg ikke kjenner kommer på døra mi og er så greie med meg er så rørende, jeg blir helt paff, avslutter Anna Karoline.