Gå til sidens hovedinnhold

Få med deg en skikkelig påskekrim i Laagendalsposten

Klikk og se Laagendalspostens påskekrim! Her får du tilgang til alle åtte episodene i den rykende ferske krimserien «Outlier» som Amedia har satset på.

Amedia, konsernet som eier Laagendalsposten og over 70 andre aviser i Norge, har inngått samarbeid med produksjonsselskapet Shuuto om å distribuere krimserien «Outlier» i lokalavisene. Den første episoden er helt gratis.

Den nye krimserien er ført i pennen og regissert av Arne Berggren og Kristin Berg. De to serieskaperne forteller at de har hentet inspirasjon til serien fra egen fascinasjon for uoppklarte saker i moderne tid.

Drap i nord

På vei hjem fra fest i Kautokeino finner tenåringen Elle Jannok en mobiltelefon som ligger i veikanten og ringer. En stemme spør etter Sofie - så brytes forbindelsen. Noen dager senere, i en bygd noen timer unna, finner politiet det avkledte liket av nitten år gamle Sofie på en campingplass.

I London forsker Maja Angell på seriedrapsmenn, da hun får høre om drapssaken i hjemtraktene. Hun trosser alle råd og reiser hjem med en beskjed til det lokale politiet: Dere har siktet feil mann for drapet.

Maja møter sterk motstand fra politiet som mener de har løst saken på rekordtid. Men tvilen begynner å melde seg. Sakte, men sikkert involveres Maja Angell i etterforskningen. Snart viser det seg at hun har rett, og jakten på en seriemorder begynner.

Nå kan du «binge»

Nå kan abonnentene gjerne "binge", eller se alle episodene på rappen!

Handlingen i serien, som består av episoder på om lag 45 minutter, er lagt til Nord-Norge, og skuespillerne i serien kommer fra Troms og Finnmark. Amedia vil med dette teste om mediehusenes abonnenter er interessert i å se denne typen serier gjennom sin lokalavis.

Er du abonnent? Klikk og se hele serien her!

Kommentarer til denne saken