127.788 kr i pengestøtte til EnergiMølla

FORNØYD: Yngvild Kristensen er glad for pengstøtten fra Nordisk Kulturfond.

FORNØYD: Yngvild Kristensen er glad for pengstøtten fra Nordisk Kulturfond. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Musikkhuset Energimølla er plukket ut som en, av åtte norske arrangører, som i år får pengestøtte fra Nordisk Kulturfond sitt PULS fond.

DEL

PULS er et nettverk av nordiske spillesteder og festivaler, som satser på å gi gode musikkopplevelser av kunstnerisk kvalitet, til et bredt nordisk publikum. 

– Vi er veldig glad, og stolte over å ha mottatt disse pengene. De kommer godt med når vi planlegger nye, nordiske konsertopplevelser, sier en stolt daglig leder for Musikkhuset EnergiMølla, Yngvild Kristensen. 

Norge, Danmark, Island og Sverige utgjør puls landene som sammen skal jobbe for å synliggjøre og fremme nordiske artister.
– PULS samarbeidet er et eksempel på at gode internasjonale nettverk styrker kvaliteten på kulturlivet i hele Norden, forklarer direktør for Nordisk kulturfond, Benny Marcel.

PULS arrangørstøtte gis for 1 år av gangen til konkrete program på mellom 3 til 8 konserter. EnergiMølla har fått støtte til åtte konserter.
– Mer enn det kan jeg dessverre ikke røpe enda, men EnergiMølla kan skilte med flere, flinke nordiske artister fremover, forteller Kristensen. 

LES OGSÅ: – Det er vanskelig å være den som er igjen 

LES OGSÅ: Snekring på Mølla 

 LES OGSÅ:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken