Fire veteraner ble hedret

FIKK DIPLOM: Fra venstre: Torbjørn Barikmo, Tor Flesseberg, Martin Reggestad og Annie Hanssen.

FIKK DIPLOM: Fra venstre: Torbjørn Barikmo, Tor Flesseberg, Martin Reggestad og Annie Hanssen. Foto:

Av

Mandag 17. februar var det årsmøte i Kongsberg Røde Kors. Det ble gjennomgått vanlige årsmøtesaker, og det ble også utdelt utmerkelser til noen av våre dyktige frivillige.

DEL

Innsendt Jan Storfossen ble utnevnt som æresmedlem for sin innsats i over 45 år. Det ble også utdelt fortjenestediplom til fire svært engasjerte frivillige for lang og god tjeneste. Mottakerne var Annie Hanssen i besøkstjenesten, Martin Reggestad i leksehjelpen, og Torbjørn Barikmo og Tor Flesseberg fra hjelpekorpset. Disse fire har på forskjellig vis bidratt til at Røde Kors har en aktiv lokalforening i Kongsberg.


Det var også valg på årsmøtet. Torfinn Kildal har vært leder for Kongsberg Røde Kors de siste to årene, og han har vært en stor ressurs og en meget dyktig leder for foreningen. Vi er veldig glade for at han vil fortsette i styret som styremedlem. Kildal ga stafettpinnen videre til Kaja Solheim Hansen som ble valgt som leder for to år. Hun har vært leder av omsorgsdelen av Kongsberg Røde Kors det siste året, og har også sittet i styret til Buskerud Røde Kors.


LES OGSÅ:

Mammutsalget: – Vi fikk rundt 100 forhåndspåmeldinger

Påmeldingene strømmer på fra mer enn 800 medlemmer

Fontenehuset tildelt 700.000 kroner: – Dette betyr veldig mye for oss

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.