Mange sender inn bildet av seg selv og fangsten til konkurransen Lp-fisken 2017. Her er det variasjoner så det holder. Mange flotte bilder viser at folk fisker på fjellet så vel som i sjøen, og midt imellom også.

Spesielt artig er det at så mange unge fiskere har slengt seg på.

Se detaljer for deltakelse nederst i artikkelen.

Tryte

To unge trytefiskere poserer stolt med fangsten sin. Tvillingene Oliver og Tobias H. Halvorsen fikk to tryter – eller abborer om du vil. Fisken ble fanget på Meheia.

– Ikke utstyret det kommer an på! Det skriver Kristian Aasen om et bildet av en smilende gutt med en 700 grams ørret tatt med enkel markstang.

– Spennende fiske på Mår, legger han til.

Asbjørn Sannes fra Svene har sendt inn et bilde som viser fangst fra nærområdet. Junior poserer med ei fin gjedde. Man trenger ikke alltid gå langt for å få fisk.

 

Storfisk

Haldis Prestmoen fra Veggli har vært i Bjornesfjorden på Hardangervidda og holder fram en grov ørret.

– Søndagsmiddag reddet, kommenterer hun og legger til at hun har den beste utsikten fra utedoen og fineste solnedgangen fra båten utpå fjorden.

 

Fargerikt var bildet som Jørgen Gundersen sendte inn av en blåkjeft, tatt på 140 meters dyp nær Langesund, som regnes for å være et havfiskeområde som ikke ligger altfor langt unna. Gundersen forteller at det var den arten han hadde siktet seg inn på denne turen, og da blir det ekstra stas.

Småfisk

For å understreke at det ikke handler utelukkende om hvem som får størst fisk i konkurransen, viser vi fram den stolte fiskeren Alexander William Jameson (7) som sammen med lillebror fanget ørekyt i Lågen med håv. Det betyr at de er med i trekningen om Juli-premien i Lp-fiskeren.

 

Slik blir du med i fiskekonkurransen

  • Bildet registrerer du på Laagendalsposten.no, eller merk bildet #lpfisken på Instagram.
  • I tillegg er det på sin plass med noen ord om fiskeren, og hvordan fisken ble tatt.
  • Alle som deltar i Kongsberg jeger- og fiskeforenings sommerkonkurranse, oppfordres til å sende samme bilde inn til Lp.
  • Vi vet at mange av dere legger ut skrytebilder av fangsten på sosiale nettmedier, så bli med på konkurransen i slengen!
  • Vinnerne blir fotografert når premien leveres ut.
  • Vi trekker månedsvinnere i juni, juli og august - og en hovedvinner i september. Månedsvinnerne får en fin liten pakke med ting til å henge i enden av snøret.
  • Sesongvinneren som trekkes i september får en en fiskesnelle av merket Shimano Stradic 2500 til en verdi av 3.100 kroner. Premiene leveres av Sport 1 Kongsberg.
  • Skitt fiske!