Gå til sidens hovedinnhold

Forandre. For andre.

Innsendt

I år som i fjor blir Kirkens Nødhjelps fasteaksjon heldigital. Det betyr at det ikke kommer konfirmanter eller andre frivillige og ringer på dørene rundt om i kommunene i Kongsberg og Numedal.

Det betyr derimot ikke at arbeidet til Kirkens Nødhjelp er satt på pause eller at det ikke er mulig å gi penger til aksjonen. I år som i fjor må vi være mer kreative og finne nye måter å nå ut til folk på. . Kirkens Nødhjelp er helt avhengige av at vi er med på dugnaden og bidrar med det vi kan. I år kan man gi til de ulike menighetenes digitale innsamlingsaksjoner på Facebook, via vipps, sms eller bankkonto.

Korona-pandemien er langt fra over, og tilgang til rent vann er en veldig viktig årsak til å få redusert sykdom og smitte. Samtidig gir tilgang til rent vann livet til særlig jenter mye enklere. De sparer tid som de heller kan bruke til for eksempel skolegang og utdanning, og de slipper å gå på lange og farefulle veier for å få vann hjem til familien.

Rent vann redder liv. Derfor er vann noe av det første Kirkens Nødhjelp stiller med når katastrofen rammer. Vår støtte gir Kirkens Nødhjelp mulighet til å handle raskt og gjøre en best mulig jobb. Vi kan være med å forandre. For andre.

Kommentarer til denne saken